Oceania Cruises maakt kooklessen bekend voor 2014
Oceania Cruises heeft de kooklessen voor het jaar 2014 bekend gemaakt voor het Bon Appétit Culinary Center op de Marina en de Riviera. Meer dan 20 lessen, variërend van regionale kookkunsten tot de geheimen van zelfgemaakte pasta, worden aangeboden. Afhankelijk van de route die het schip vaart, biedt Oceania kooklessen aan die 45 minuten tot drie uur duren voor beginnende tot en met meer ervaren koks. De lessen zijn ontwikkeld door chef Kathryn Belly en het Bon Appetit magazine.
Een greep uit de kooklessen:
- Viva España: Gasten gaan naar de tapas bars in Spanje en leren over hoe ze een tapas avondje organiseren met authentieke Spaanse gerechtjes. Riviera – 1 september 2014, 7 dagen van Rome naar Barcelona
- Italliaanse familie: Gasten leren een groot aantal regionale Italiaanse gerechten die van generatie op generatie zijn doorgegeven in unieke plaatsen als Portofino, Amalfi, Toscane en Sicilië. Riviera – 1 juni 2014, 10 dagen van Barcelona naar Venetië.
- Modern Nordic: Unieke lessen die geïnspireerd zijn op de Noordelijke keukens van Noma en Geranium (beide Kopenhagen). Marina – 7 juni 2014, 7 dagen Londen naar Kopenhagen.
- Pasta van A tot Z: De chefs maken verse pasta, inclusief gnocchi, en leren je alles over deeg, sauzen en juiste kooktijden. Riviera – 15 mei 2014, 7 dagen Athene naar Istanboel
- Oceania’s Favoriet Canyon Ranch: een selectie van de populairste gerechten in het aan boord gelegen restaurant Canyon Ranch. Riviera – 22 mei 2014, 10 dagen Istanbul naar Barcelona