Nieuwe menu’s en reserveringsopties op schepen Norwegian Cruise Line
Vanaf deze zomer biedt Norwegian Cruise Line op haar cruiseschepen meer keuze en flexibiliteit in haar (inclusieve) eetgelegenheden. Het nieuwe aanbod is een verdere uitbreiding van het Norwegian NEXT programma, dat is gericht op het introduceren van verbeteringen in haar vloot met als doel de ervaring van gasten naar een hoger niveau te tillen en op het succes van haar twee nieuwste schepen Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway voort te bouwen.
De culinaire verbeteringen omvatten: het debuut van nieuwe menu’s in de belangrijkste hoofdrestaurants van de schepen, die meer keuzemogelijkheden en eigentijdse gerechten bieden; een “Chocoholic Night” een avond per cruise, met 7 speciale chocolade desserts in elk restaurant; en de mogelijkheid voor gasten om 90 dagen voor aanvang van de cruise te reserveren voor het hoofdrestaurant op vier tijdstippen in de avond.
De nieuwe regionaal georiënteerde menu’s in de hoofdrestaurants variëren per route van de schepen en veranderen elke avond, waardoor gasten tijdens hun cruise uit meer gerechten kunnen kiezen. Zo kan er bijvoorbeeld per avond een keuze worden gemaakt uit 12 ‘starters’ en 15 ‘entrees’. Populaire traditionele gerechten worden afgewisseld met nieuwe eettrends en eigentijdse gerechten. Daarnaast komen er specialiteitenavonden in O’Sheehan’s en worden ook de lunchmenu’s in het hoofdrestaurant vernieuwd.
De nieuwe menu’s en concepten zijn vanaf 31 juli 2014 op de schepen van NCL verkrijgbaar, uitgezonderd Norwegian Jade, Norwegian Spirit, Norwegian Sky en Pride of America die begin 2015 volgen.