Oceania Cruises introduceert nieuwe kook workshops
Oceania Cruises gaat haar kook workshops in de Culinary Centres op de Marina en Riviera uitbreiden met ruim 20 nieuwe workshops. Een van de workshops is een tweedaagse cursus met als hoofdonderwerp hoofdchef Jacques Pépin (Oceania Cruises’ Executive Culinary Director). Oceania Cruises is wordt alom geroemd voor hun culinaire aanbod en de introductie van het allereerste Culinary Centre op zee met individuele kookplekken. De nieuwe workshops starten in april 2015.
Op bepaalde routes introduceert Oceania Cruises een meer inhoudelijk programma dat gericht is om de deelnemers meer technieken mee te geven in de workshops. Zoals het maken van basis sauzen, grillen, groentebereiding en andere culinaire vaardigheden. Deze workshops duren twee dagen en bestaan uit (elke dag) een ochtend- en avondsessie. Daarna vindt een vriendschappelijke wedstrijd plaats waarin teams van vier gasten een gerecht moeten maken dat gejureerd wordt door het culinaire team aan boord.
De 20 nieuwe workshops focussen zich op de regionale keukens van bijvoorbeeld Marokko en Peru. De workshops variëren in duur van 45 minuten tot 3 uur.