Seabourn start samenwerking Michelin-sterren kok Thomas Keller
Seabourn gaat samenwerken met de Amerikaanse chef Thomas Keller. Hij is samen met twee anderen verantwoordelijk voor twee drie-Michelin sterren restaurants en een één ster restaurant. Dit jaar zal Keller zijn kennis van de Franse en Amerikaanse keuken delen met Seabourn. Een groot aantal nieuwe gerechten, variërend van voorgerechten tot desserts voor de verschillende restaurants op Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest zullen door hem ontwikkeld worden. Aan het begin van de herfst zijn de gerechten beschikbaar op de menukaart.
Daarnaast introduceert Seabourn in samenwerking met Thomas Keller een nieuw specialiteitenrestaurant op de Seabourn Quest volgend jaar lente. Dit restaurant wordt bovendien op alle schepen van de vloot beschikbaar en ook op de twee nieuwe schepen, de Seabourn Encore in 2016 en Seabourn Ovation in 2018.
Keller zal zijn expertise en visie verder inzetten op alle culinaire aspecten bij Seabourn.