Oceania Cruises onthult nieuwe culinaire restaurants voor Sirena
Oceania Cruises maakte deze week de nieuwste restaurants bekend aan boord van de Sirena, de nieuwste aanwinst in de vloot per april 2016. Het intieme schip biedt twee specialiteitenrestaurants; Tuscan Steak en Red Ginger. Bovendien zal voor het eerst in de vloot, het hoofdrestaurant in de middag omgetoverd worden tot Jacques Bistro voor een lunch met gerechten van de legendarische Oceania Cruises Chefkok Jacques Pépin. De overweldigende populariteit van Red Ginger en restaurant Jacques op de twee nieuwbouwschepen in de vloot van Oceania Cruises, Marina en Riviera, hebben ertoe geleid dat de rederij deze restaurants ook op het intieme schip (684 gasten) Sirena mogelijk wilde maken.
“De toevoeging van Tuscan Steak, Red Ginger en Jacques Bistro aan de Sirena staan garant en zijn het voorbeeld van onze toewijding om culinaire excellentie aan onze gasten te bieden.” aldus Jason Montague, directeur en chief operating officer voor Oceania Cruises. “Sirena zal het eerste schip in de vloot zijn die deze mooie keuze aan unieke dineeropties aanbiedt.”
Cruiseschip Sirena zal voordat zij in de vaart komt in april 2016 een grondige renovatie ondergaan van $40 miljoen waarbij de dekken worden voorzien van nieuw teakhout, mozaïeken en tapijten. De lounges, suites en hutten worden compleet gerenoveerd, inclusief een compleet redesign voor de Owner Suites en Vista Suites.
De Sirena maakt vanaf 27 april 2016 haar eerste 15 daagse cruise vanuit Barcelona naar Venetië. In haar eerste seizoen vaart ze onder andere naar nieuwe bestemmingen als Gaeta (Italië) naar Golfito (Costa Rica) en La Paz (Mexico).