Oceania Cruises kiest Claudine Pépin als doopmoeder van Sirena
Dochter van Oceania Cruises’ chefkok Jacques Pépin en verdienstelijk kookboekenauteur Claudine Pépin doopt volgend jaar op 27 april 2016 het nieuwste schip van Oceania Cruises, de Sirena, in Barcelona. Claudine’s vader, Jacques Pépin is de legendarische Culinair Director voor Oceania Cruises. Hij en zijn dochter begeleiden samen de jaarlijkse Pépin Cruise met speciale culinaire evenementen en kook demonstraties.
“Claudine’s passie voor eten, wijn, reizen en diep gewortelde familietradities maken haar de perfecte doopmoeder voor de Sirena,” zegt Jason Montague, president en CEO van Oceania Cruises. “Als de culinaire wereld een koninklijke familie zou hebben, werd het ongetwijfeld de Pépin familie.”
Tijdens de inaugurele cruise is Claudine aan boord om kookdemonstraties te geven en kookboek signeersessies. Alle gasten van deze eerste cruise ontvangen als extraatje dan ook een kookboek van Claudine “Let’s cook French“.