Specialiteitenrestaurant

Nieuwe gerechten in specialiteitenrestaurant Palo bij Disney Cruise Line

Foto: Disney Cruise Line
Foto: Disney Cruise Line

Disney Cruise Line heeft nieuwe regionale gerechten toegevoegd aan het menu van haar Italiaanse specialiteitenrestaurant Palo dat alleen beschikbaar is voor volwassenen en waarvoor een toeslag van 30 dollar per persoon geldt. Nieuw zijn o.a. een hele geroosterde kip 24 uur gemarineerd in citroen, zeezout en rozemarijn met geroosterde groenten en aardappeltjes geserveerd met een wijnreductie, zeetongfilet met kappertjes, ansjovis, zongedroogde tomaten en tijm aardappelen; klassieke sint-jakobsschelpen met een prosecco en zwarte truffel reductie en gebraden tonijn steak met geblancheerde groene bonen, geroosterde aardappels en kwarteleitjes.

Tevens zijn er nieuwe desserts waaronder een limoncello taart en tiramisu. Daarnaast biedt het restaurant een nieuw menu met wijnarrangement genaamd Esperienza del Vino, bestaande uit 6 gangen, elk geserveerd met gratis wijn. De kosten voor dit speciale menu bedraagt 59 dollar per persoon. Reserveren voor Palo, dat aanwezig is op alle cruiseschepen in de vloot van Disney Cruise Line, kan online of aan boord.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel?

Op de site staan regelmatig samenwerking – en affiliate links (o.a. buttons naar reisbureaus). Dit betekent dat wij een kleine vergoeding krijgen op het moment dat je via deze link iets boekt. De prijs van de geboekte cruise blijft voor jou altijd hetzelfde en je betaalt niets extra. Je kunt het zien als een manier om deze site te ondersteunen als je er iets aan hebt gehad.

Je kunt ons ook helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)