Celebrity gaat samenwerking aan met topchef en balletgroep
Celebrity Cruises is een samenwerking aangegaan met zowel de Franse topchef en restaurateur Daniel Boulud als het American Ballet Theater om haar culinaire- en entertainmentaanbod aan boord verder uit te breiden.
De in New York gevestigde Boulud zal een 3-gangen menu creëren voor het Luminae restaurant op al haar schepen. Deze eetgelegenheid is exclusief voor suite-gasten. Het speciale menu wordt elke avond aangeboden naast haar reguliere aanbod. Boulud is door Celebrity benoemd tot Global Culinary Ambassador. Hij zal een tandem vormen met de hoofdchef van Celebrity, Cornelius Gallagher.
Tijdens elke cruise wordt ook twee keer Chef’s Table by Daniel Boulud georganiseerd. De avond begint met champagne en canapés, gevolgd door een privé ‘galley tour’ en een vijfgangendiner met wijnarrangement. De gasten krijgen een kookboek mee als souvenir van het evenement. Daarnaast zullen chefs uit de restaurants van Boulud aan boord kookdemonstraties geven en wordt er een uitwisselingsprogramma opgezet voor chefs zowel aan boord als aan land.
Celebrity Cruises brengt klassieke dans op zee op geselecteerde cruises via haar samenwerking met het American Ballet Theater. Op 12 afvaarten in 2019 en 6 afvaarten in 2020, verspreid over alle schepen van de rederij (Celebrity Edge uitgezonderd) worden optredens verzorgd, maar ook seminars gegeven en workshops gehouden voor zowel volwassenen als kinderen. In havens waar het American Ballet Theater uitvoeringen heeft kunnen gasten de shows bezoeken als onderdeel van het excursieaanbod van de cruisemaatschappij.