MSC Meraviglia en MSC Grandiosa krijgen tapas restaurants
MSC Cruises heeft dinsdag bekendgemaakt dat het haar samenwerkingsverband met de Spaanse topchef Ramon Freixa, in het bezit van 2 Michelin-sterren, heeft uitgebreid. Vanaf deze maand is zijn HOLA! Tapar Bar restaurant te vinden op de MSC Meraviglia en later dit jaar ook op de debuterende MSC Grandiosa. Deze eetgelegenheid werd begin maart voor de eerste keer geïntroduceerd op het nieuwe vlaggenschip van de Italiaanse cruisemaatschappij MSC Bellissima.
De HOLA! Tapas Bar restaurant krijgt een plekje op de indrukwekkende promenade in het hart van de schepen in de Meraviglia-klasse. Gasten kunnen er zich helemaal onderdompelen in de Mediterraanse levensstijl met heerlijke traditionele en moderne tapas-gerechtjes in de gezellige sfeer van een bar. Tot de hoogtepunten van het Spaanse menu behoren authentieke Spaanse tortilla, Gilda (augurk, olijf, ansjovis en peper) en het Catalaanse dessert Catalaanse room.
Het afgelopen jaar hebben gasten van MSC Cruises al kunnen genieten van de kookkunsten van Ramon Freixa:
– Een speciaal gerecht tijdens het Elegant Dinner in de hoofdrestaurants van de schepen van MSC Cruises;
– Exclusieve tapas-hapjes en een signatuurgerecht voor MSC Yacht Club gasten in de gehele vloot;
– Zijn eerste (vis)restaurant op zee, Ocean Cay by Ramon Freixa, opende in 2018 haar deuren op de MSC Seaview. In dit specialiteitenrestaurant worden luxe vis en schaaldieren geserveerd;
– Speciale menu’s op geselecteerde schepen voor Kerstavond en Oud en Nieuw;
– De HOLA! Tapas Bar aan boord van de MSC Bellissima.
Genieten van de lekkerste tapas-hapjes aan boord van de MSC Meraviglia? Vraag een offerte aan bij: