Details ‘French Quarter Zone’ op Carnival Mardi Gras bekendgemaakt
Carnival Cruise Line heeft enkele nieuwe details onthuld over de French Quarter Zone op het nieuwe cruiseschip Mardi Gras. Dat in november 2020 in de vaart zal komten. In de tweede video ‘The Making of the Mardi Gras’ zoomt de rederij in op dit gebied. De zone is één van de zes zones dat veel entertainment, restaurants en bars bij elkaar brengt. Onder andere omvat het Emerils Bistro 1396 Restaurant, het restaurant van chefkok Emeril Lagosse. Leuk detail is dat het nummer 1396 verwijst naar het rompnummer van Mardi Gras op de scheepswerf Meyer Turku in Finland. Het presenteert kenmerkende gerechten van Lagasse, waaronder cochon de lait po-boys en zijn beroemde barbecuegarnalen, evenals Creoolse favorieten zoals gumbo en jambalaya.
De oplevering van de Mardi Gras staat gepland op 14 november van dit jaar. Revolutionair zal de ‘achtbaan’ worden aan boord. Het schip gaat het gehele jaar door 7-daagse cruises maken naar de Bahamas en de Caribbean vanuit Port Canaveral.