Costa Cruises werkt samen met restaurant Zeffirino
Costa Cruises heeft een samenwerking aangekondigd met restaurant Zeffirino om de Ligurische keuken aan boord van de cruiseschepen van de rederij te promoten.
Vanaf 8 augustus kunnen passagiers op de Costa Toscana en Costa Smeralda genieten van de authentieke delicatesse pesto, de groene saus die oorspronkelijk uit Genua komt, gemaakt volgens het originele recept en met ingrediënten uit Italië.
De pesto wordt gecombineerd met “trofie” (een pastasoort uit Ligurië), om het traditionele Ligurische gerecht te creëren: “trofie met pesto”. Gasten kunnen van deze lekkernij genieten in de hoofdrestaurants van de twee schepen tegen een extra vergoeding. De Costa Toscana en de Costa Smeralda zullen Ligurië elke week bezoeken.
Gedurende het hele jaar zullen de twee schepen elke vrijdag Genua aandoen als onderdeel van een zevendaagse route door Italië, Frankrijk en Spanje, met aanlopen in Marseille, Barcelona, Cagliari, Napels en Civitavecchia/Rome.
De Costa Smeralda zal Savona elke zaterdag bezoeken, na een route van een week met aanlopen in Marseille, Barcelona, Ibiza (Palma de Mallorca vanaf 12 september), Palermo en Civitavecchia/Rome.
Cruises met Costa Cruises zijn boekbaar bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours