Cruisereiziger
Renovatie

Deze verbeteringen worden doorgevoerd tijdens renovatie Norwegian Joy in Rotterdam

Met bijna een dag vertraging vanwege storm Isha is het cruiseschip Norwegian Joy van Norwegian Cruise Line dinsdagochtend vroeg gearriveerd bij de scheepswerf van Damen Verolme voor een droogdok van 3 weken. Tot 12 februari zal het Breakaway Plus klasse schip (2021) een uitgebreide renovatie ondergaan. Naast technisch onderhoud, zoals revisie van de boegschroeven, zullen ook een reeks voorzieningen aan boord worden verbeterd zoals een Spa Thermal Suite, uitgebreide Vibe Beach Club en verbeterde schip-in-een-schip concept The Haven.

Opnieuw ontworpen Haven-suites met 3 slaapkamers

Norwegian breidt de Premier Owner’s Suites op de Joy uit. De twee suites, die deel uitmaken van het exclusieve The Haven, zullen drie slaapkamers krijgen, naast drie en een halve badkamers, en een volledig gerenoveerde woonkamer en hoofdslaapkamer. De vernieuwde hutten zullen ook een nieuwe aparte eetkamer bevatten met uitzicht op de Haven Horizon Lounge, evenals nieuw balkonmeubilair.

24 nieuwe hutten

Een deel van de Observation Lounge van het schip krijgt een nieuwe bestemming met de creatie van 24 nieuwe balkonhutten. Daarnaast worden 40 hutten opnieuw gecategoriseerd. Ze zullen in het vervolg als spa-balkonhutten worden aangeboden. Deze categorie biedt passagiers toegang tot de Mandara Spa en de nieuwe Thermal Suite. De rederij wil met de toevoeging van de nieuwe hutten en hercategorisering meer keuze aan accommodaties aanbieden.

 

Nieuwe Thermal Suite

De Norwegian Joy krijgt ook een nieuwe Thermal Suite. Het gloednieuwe gebied zal het grootste van de Breakaway-Plus-schepen zijn en het gebied overnemen dat voorheen werd ingenomen door het Galaxy Pavilion, een virtual reality-complex. De Thermal Suite zal beschikken over een meer gecentraliseerde indeling met sculpturen en een entree omringd door watervallen. Een aparte loungeruimte zal onder meer voorzien zijn van warme ligstoelen, naast een sauna, een ijskamer en een aromatisch stoombad.

Uitgebreide Vibe Beachclub

Op dek 20 zal de Vibe Beach Club worden uitgebreid en de bestaande Laser Tag-arena overnemen. De vergrote ruimte zal een soortgelijke indeling hebben als de Vibe Beach Club op de Norwegian Encore en Norwegian Bliss, met nieuwe luxe privécabana’s.

Interesse in cruisen met Norwegian Joy? Vraag een gratis offerte aan bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger