Cruisereiziger
ReisverslagRiviercruisen

Wijn en truffels op een riviercruise met de Amadeus Provence

In april 2024 reisde Miriam een week mee op uitnodiging van Lüftner Cruises met de Amadeus Provence over de Rhône en de Saône in Frankrijk met bezoeken aan Mâcon, Chalon-sur-Saône en Tournus ten noorden van Lyon. Ten zuiden van Lyon ging de Amadeus Provence riviercruise naar Avignon en Arles, in de heerlijke Provence en naar de Middellandse Zee.

Aan boord van de Amadeus Provence kunnen 140 passagiers mee. Het schip is met haar 110 meter wat korter dan de schepen die je op bijvoorbeeld de Rijn tegenkomt. Hoe is het om een week lang mee te cruisen op dit vijf sterren schip? Lees deze reportage op Riviercruisereiziger:

Hoe is het om te cruisen met de Amadeus Provence? >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger