Cruisereiziger
Telecommunicatie

Star Clippers biedt nu Starlink internet in de hele vloot

Star Clippers heeft bekendgemaakt dat het de Starlink infrastructuur heeft geïnstalleerd op alle drie haar zeilschepen. Cruisereizigers die meevaren aan boord van Royal Clipper, Star Flyer en Star Clipper kunnen nu genieten van hogesnelheids-wifi geleverd door SpaceX’s satelliettechnologie.

“De uitrol van Starlink aan boord van onze schepen is een cruciale stap in het erkennen van het belang van betrouwbare connectiviteit terwijl we op zee zijn,” zegt Mikael Krafft, eigenaar en president van Star Clippers. “Met onze authentieke zeilschepen die vaak afgelegen havens en kleine eilanden aandoen, is het een topprioriteit om ervoor te zorgen dat onze gasten en bemanning in contact kunnen blijven met geliefden thuis – en om onze operationele systemen aan boord te verbeteren”, vervolgt Krafft.

De tarieven zijn €18 voor een 1GB-abonnement voor zeven dagen, €50 voor 3GB voor 14 dagen en €80 voor 5GB voor 21 dagen.

Cruises met Star Clippers zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Yacht Cruise Company Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger