Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Regent Seven Seas kondigt Seven Seas Prestige aan voor 2026

Regent Seven Seas Cruises heeft de naam van haar nieuwste schip, Seven Seas Prestige, onthuld, samen met nieuwe exterieurfoto’s en een video, die een blik werpen op een gloednieuwe scheepsklasse voor de ultra-luxe rederij. Seven Seas Prestige, die wordt opgeleverd in 2026 door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri, is het eerste schip in Regent’s eerste nieuwe scheepsklasse in 10 jaar, na de Explorer-klasse schepen die werden gelanceerd in 2016, 2020 en 2023.

“Dit is echt een historisch moment voor Regent Seven Seas Cruises, nu we de naam van het volgende schip in The World’s Most Luxurious Fleet bekendmaken als Seven Seas Prestige en haar strakke exterieurdesign onthullen,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Prestige, die debuteert in 2026, zet onze erfenis van het revolutioneren van ultra luxe reizen voort, omdat ze luxe in alle opzichten zal overtreffen. Dit ongelooflijke nieuwe schip zal de belichaming zijn van tijdloze elegantie, een voorbeeld van Regent’s toewijding aan uitmuntendheid die wordt weerspiegeld in elk aspect van haar verheven ontwerp en die een ambiance van verfijning en raffinement uitstraalt.”

Met een brutotonnage van 77.000 en een capaciteit van slechts 850 passagiers zal de Seven Seas Prestige een van de hoogste passagier/ruimte-verhoudingen in de cruise-industrie hebben, met meer ruimte dan ooit tevoren voor de suites, restaurants, bars en lounges en openbare ruimtes.

DeMarco vervolgt: “Ongeëvenaarde ruimte op zee is een belangrijke pijler voor Regent en een primaire wens van luxereizigers. Seven Seas Prestige is ontworpen met dit in gedachten, met behoud van de intieme en luxueuze service waar onze gasten van houden, maar ook met nog meer ruimte op het hele schip, waardoor nieuwe suitecategorieën en nieuwe ervaringen mogelijk zijn.”

Seven Seas Prestige zal de eerste van twee Prestige-klasse schepen zijn, waarvan de tweede in 2029 zal worden gelanceerd. De nieuwe scheepsklasse zal gloednieuwe accommodatie categorieën introduceren, waaronder een nieuwe versie van de Regent Suite, plus nieuwe dinerervaringen, die allemaal op een later tijdstip zullen worden onthuld.

Heb jij interesse om te cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger