Cruisereiziger
Eten en drinken

Oceania Cruises onthult uitgebreid culinair aanbod

Oceania Cruises breidt haar culinaire aanbod uit met nieuwe sushi en Indiase gerechten in het Terrace Café en een vernieuwd lunchmenu bij het zwembad in Waves Grill.

De nieuwe Indian Corner in Terrace Café is één keer per cruise beschikbaar tijdens het diner en biedt 15 authentieke Indiase gerechten.

Het sushistation bevat 45 nieuwe recepten gecreëerd door Oceania Cruises’ Executive Culinary Directors, chef-koks Alex Quaretti en Eric Barale, en hun team. Deze omvatten twee soorten sashimi per dag, twee soorten uramaki, drie soorten nigiri en een dagelijkse vegetarische optie.

De lunchlocatie Waves Grill aan het zwembad is vernieuwd met meer dan 20 verbeterde opties, waaronder een nieuwe selectie ‘koude broodjes’. Deze omvatten de Surf & Turf Wagyu-burger; een wagyu rundvleespatty met kreeftenmedaillons en truffelmayonaise; en een nieuwe warme Philly Cheesesteak sandwich.

Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises, zei: “Eten is de basis van wat we doen aan boord van elk van onze schepen, en wereldwijd, op de bestemmingen die we bezoeken. We staan erom bekend dat we ‘The Finest Cuisine at Sea’ serveren, omdat het de kern van ons bedrijf is.

“Dit betekent niet altijd een wit linnen tafelkleed en gesteven servetten in een van onze bekroonde specialiteitenrestaurants – het fijnste betekent niet altijd het chicste. Het is ook een perfect bereide pizza of een verleidelijke burrataschotel die al fresco wordt genuttigd met een fris glas witte wijn als je vertrekt uit een haven.”

Bernhard Klotz, Vice President Food & Beverage, voegt hieraan toe: “Schoonheid ligt in de eenvoud van hoe we The Finest Cuisine at Sea creëren; de perfecte combinatie van het meest innovatieve culinaire team, de meest verse ingrediënten en de beste schepen waar eten centraal staat, dat is waar de magie ligt.

“Eten brengt mensen samen, eten brengt vreugde; wij zijn hier om ervoor te zorgen dat elke hap van elke maaltijd onze gasten doet glimlachen – van een decadente ijscoupe bij het zwembad tot een exquise soufflé – The Finest Cuisine at Sea is overal aan boord van onze schepen.”

Chef Quaretti zei: “Ons personeel komt uit alle hoeken van de wereld en het is geweldig om hun kennis en ervaring letterlijk aan tafel te kunnen brengen. Het creëren van de nieuwe Indiase gerechten voor Terrace Café is hier een perfect voorbeeld van; sommige van deze recepten zijn generaties lang doorgegeven. Het is een voorrecht om ze door een nieuwe lens te kunnen bekijken en ze naar een nieuw publiek te brengen. De boterkip en de dhal blijken nu al populaire keuzes te zijn bij onze gasten.”

Wil jij ‘The Finest Cuisine at Sea” zelf ervaren? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger