Cruisereiziger
Wereldcruise

Derde wereldreis voor Vasco Da Gama van Nicko Cruises

Dominica, Darwin, Dubai, Duitsland: Aan boord van de Vasco Da Gama kan je dit alles ontdekken in 175 dagen op de wereldcruise van 2025/2026. De derde wereldcruise aan boord van het klassieke, elegante zeeschip begint op 7 november 2025 en eindigt op 1 mei 2026 in de haven van Hamburg.

De wereldcruise van 175 dagen is ook in te korten voor een iets kortere, maar zeker niet minder avontuurlijke ervaring. De “kleine wereldreis” van Hamburg naar Bali in 148 dagen is een korterdurend alternatief.  Guido Laukamp, ​​Managing Director van Nicko Cruises Schiffsreisen GmbH, kijkt vol verwachting uit naar de komende wereldreis: “De wereld rondreizen met onze VASCO DA GAMA betekent het verkennen van bestemmingen die ver weg zijn van de grote toeristische hotspots. Verborgen schatten en onvergetelijke ervaringen staan ​​ook gepland voor onze derde wereldreis, deze keer beginnend en eindigend in de ultieme Duitse cruisestad. Mijn persoonlijke hoogtepunt van onze derde wereldreis is het eiland Komodo. Het is uniek en magisch op een bijzondere manier om de varanen daar in het wild tegen te komen.”

vasco da gama kopenhagenRond de wereld in 175 dagen

Gasten zullen van 7 november 2025 tot 1 mei 2026 aan boord van de Vasco Da Gama naar 91 havens en 42 landen rond de wereld cruisen. Het bijzondere hieraan is dat de wereldreis begint en eindigt in de haven van Hamburg. In tegenstelling tot de twee voorgaande wereldreizen leidt de reisroute voor het eerst vanuit het Duitse noordwesten via Kaapverdië naar prachtige Caribische eilanden als St. Lucia en het wat minder bekende eiland San Andrés, via Midden-Amerika door het Panamakanaal richting de Stille Zuidzee. Van daaruit verkennen de reizigers de plaatsen waar ze naar verlangen in Nieuw-Zeeland en Australië voordat ze naar het diverse Azië vertrekken. Met een verblijf in de stadstaat van superlatieven Singapore en een stop op het Haa Alif Atoll op de Malediven wordt de reis door Azië gekenmerkt door talloze indrukken aan de andere kant van de wereld. Via het magische Oosten met een reis door Oman en de daaropvolgende oversteek van de Middellandse Zee komen de cruisereizigers uiteindelijk terug in Hamburg na droom Europese bestemmingen als Sicilië, Cádiz en Bilbao.

Delen boekbaar

De wereldreizigers verruilen de grijze Hamburgse herfst al bij aanvang van de cruise zo snel mogelijk voor de zon van het zuiden. Naast de 175 dagen wereldcruise zijn ook 11 deelsegmenten boekbaar, die bovendien ook weer met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast biedt Nicko Cruises 7 voor/na landprogramma’s en 5 landprogramma’s tijdens de cruise, die naar keuze geboekt kunnen worden. De segmenten zijn:

  • Route 1: Hamburg naar Gran Canaria – 11 dagen
  • Route 2: Gran Canaris naar Jamaica – 17 dagen
  • Route 3: Jamaica naar Panama stad – 16 dagen
  • Route 4: Panama stad naar Tahiti – 23 dagen
  • Route 5: Tahiti naar Auckland – 16 dagen
  • Route 6: Auckland naar Sydney – 19 dagen
  • Route 7: Sydney naar Bali – 16 dagen
  • Route 8: Bali naar Dubai – 22 dagen
  • Route 9: Dubai naar Athene – 16 dagen
  • Route 10: Athene naar Malaga – 14 dagen
  • Route 11: Malaga naar Hamburg – 15 dagen

Extra’s voor cruisereizigers

Afhankelijk van het boeken van de grote of kleine wereldcruise, ontvang je extra’s aan boord.

  • Drankjes bij maaltijden (wijn, bier en softdrinks)
  • Wasservice
  • Grote wereldreis: excursie van een halve dag in de in/ontschepingshavens
  • Spa tegoed (€350 voor grote wereldcruise / €150 voor kleine wereldcruise)
  • Extra hut (2 voor grote wereldcruise) voor familie en vrienden die op een van de 11 routes mee mogen varen
  • Uitnodiging voor Chef’s Table (alleen grote wereldcruise)
  • Per deelsegment: 1GB internet per persoon

Prijzen

De grote wereldcruise van 175 dagen is beschikbaar vanaf €25.875 per persoon van/naar Hamburg. De kleine wereldcruise van 148 dagen gaat van Hamburg naar Bali en kost vanaf €17.063 per persoon. Sologasten betalen een toeslag van 15%.

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger