Cruisereiziger
Samenwerking

Regent Seven Seas Cruises en Global Hotel Alliance kondigen nieuwe fase in partnerschap aan

Regent Seven Seas Cruises en Global Hotel Alliance (GHA), ‘s werelds grootste alliantie van zelfstandige hotelmerken, hebben, bijna een jaar nadat hun samenwerking van start ging, de volgende fase van hun partnerschap aangekondigd.

Regent Seven Seas Cruises en GHA hebben The Concierge Collection in het leven geroepen – een serie meerdaagse landprogramma’s voor de passagiers op luxe cruises die nog meer uit hun reis willen halen. De programma’s variëren van cocktails in de rooftopbar van het Anantara Palazzo Rome Naiadi Hotel en de zonsondergangen in het Divani Apollon Palace & Thalasso in Athene tot een bezoek aan attracties zoals Hagia Sophia in Istanboel of Westminster Abbey in Londen.

De Concierge Collection van Regent biedt cruisereizigers in 2025 een driedaags landarrangement met overnachtingen in de hotels van GHA in zes verschillende steden in Europa. Deze bijzondere arrangementen zijn een voorprogramma van twaalf all-inclusive, ultraluxe cruises aan boord van vijf van de zes schepen van “The World’s Most Luxurious Fleet”.

“Wij zijn erg blij dat ons partnerschap met Global Hotel Alliance zo goed is ontvangen. Met veel plezier kondigen we nu de volgende fase van deze samenwerking aan,” zegt Caroline Smith, Managing Director, International bij Regent Seven Seas Cruises. “Deze bekendmaking, die tegelijk valt met de eerste verjaardag van ons partnerschap, laat eens en te meer zien hoe wij streven naar de hoogste standaards qua luxe – op het water en aan land. Tijdens deze landarrangementen met overnachting kunnen onze gasten op ongekende wijze kennismaken met een aantal geweldige Europese bestemmingen, voordat zij aan boord stappen van één van de schepen van The World’s Most Luxurious Fleet voor een all-inclusive, ultraluxe cruise.”

“De samenwerking die wij in 2023 zijn aangegaan met Regent Seven Seas Cruises als aanbieder van ultraluxe cruises, was voor ons een grote stap. Ons loyaliteitsprogramma is hierdoor uitgebreid en cruisegasten kunnen nu DISCOVERY Dollars (D$), onze speciale spaarvaluta, sparen en elitestatus bereiken in GHA DISCOVERY. Wij zijn verheugd dat we dit partnerschap nu verder kunnen uitbouwen en in het kader van de landprogramma’s in zes Europese steden luxe reizigers in 2025 mogen verwelkomen in enkele van de beste hotels ter wereld – allemaal GHA-accommodaties,” zegt Jelena Kezika, GHA’s Senior Director Strategy.

De landarrangementen met drie overnachtingen die geboekt kunnen worden als voorprogramma van de cruise, zijn voor de luxe reizigers de kans om kennis te maken met zes GHA-hotels, zoals Hotel Café Royal (Londen), Conservatorium (Amsterdam), Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel, San Clemente Palace Kempinski Venice (Venetië), Çırağan Palace Kempinski Istanbul en Divani Apollon Palace & Thalasso (Athene).

De Concierge Collection is voor de luxe cruisereizigers een gelegenheid om kennis te maken met een andere kant van deze bestemmingen in de vorm van speciale, exclusief samengestelde arrangementen. Enkele voorbeelden van de exclusieve excursies aan land zijn een rondrit door Rome in een vintage Fiat 500 of op een Vespa, een privérondleiding in Westminster Abbey en een boottocht op het Markermeer bij Amsterdam.

Dankzij dit exclusieve partnerschap sparen de gasten van Regent en 27 miljoen leden van GHA DISCOVERY bovendien DISCOVERY Dollars en bereiken zij de hoogste GHA DICOVERY Titanium-status wanneer zij een reis bij Regent boeken. Deze D$’s kunnen zij bij elk GHA-hotel, resort of paleis inwisselen.

The Concierge Collection in Europa

Dit zijn enkele voorbeelden van de meerdaagse landprogramma in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Turkije en Griekenland.

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel
Cruisereizigers kunnen Rome ten volle ervaren en verblijven in het Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel voordat ze inschepen op de Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator. Excursies zoals een rondrit met een Vespa met zijspan door Rome en een bezoek aan Vaticaanstad, een privétransfer van de luchthaven naar het hotel, drie overnachtingen met ontbijt en een cocktailparty bij aankomst zijn bij het arrangement inbegrepen.

Ciragan Palace Kempinski Istanbul
In Istanbul kunnen passagiers de luxe ervaren van het Çırağan Palace Kempinski Istanbul aan de Bosporus voordat ze inschepen op Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator. Passagiers kunnen een toer van een halve dag doen langs de bouwwerken van Istanbul, zoals de Hagia Sophia. Ook inbegrepen zijn een privétransfer vanaf de luchthaven, verblijf in het luxe Çırağan Palace Kempinski met ontbijt in restaurant Adenkiz en een cocktailparty bij aankomst.

San Clemente Palace Kempinski Venice
Reizigers kunnen Venetië met zijn kanalen ontdekken vanuit San Clemente Palace Kempinski Venice op het gelijknamige privé-eiland voordat ze aan boord van Seven Seas Splendor of Seven Seas Grandeur stappen. Ze worden door een privéchauffeur op de luchthaven opgehaald en naar het hotel gebracht voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in het restaurant Insieme. Bij het arrangement zijn een cocktailparty in de tuinen van de San Clemente-kerk en onder andere een boottocht van een halve dag langs de bijzondere locaties van Venetië inbegrepen.

Divani Apollon Palace & Thalasso, Athene
Passagiers hebben in Athene Divani Apollon Palace & Thalasso uit uitvalsbasis voordat zij aan boord van Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator stappen. Passagiers worden door een privéchauffeur van de luchthaven naar het Divani Apollon Palace & Thalasso gebracht voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in het restaurant Anemos. Inbegrepen zijn een cocktailparty op de Atlantis Veranda en onder andere een heerlijke sunset-excursie van een halve dag naar de Tempel van Poseidon op Kaap Soenion.

Hotel Café Royal, Londen
Reizigers kunnen Londen ontdekken tijdens hun verblijf in Hotel Café Royal, vlakbij de Regent Street, voordat zij aan boord gaan van Seven Seas Grandeur of Seven Seas Voyager. De passagiers worden door een privéchauffeur opgehaald van de luchthaven voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in Café Royal. Exclusieve ervaringen zoals een rondleiding van een halve dag in Westminster Abbey en een privéboottocht over de Thames met lunch en gids, staan op het programma.

Conservatorium, Amsterdam
Vanuit het Conservatorium Hotel in het Museumkwartier kunnen cruisereizigers Amsterdam ontdekken voordat ze aan boord van Seven Seas Navigator of Seven Seas Mariner stappen. Passagiers worden opgehaald van de luchthaven. Accommodatie en dagelijks een ontbijt in het Barbounia Restaurant zijn inbegrepen, evenals een cocktailparty met de groep en exclusieve ervaringen waaronder een rondvaart over de grachten.

Wil jij The Concierge Collection van Regent Seven Seas Cruises zelf ervaren? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger