Cruisereiziger
Samenwerking

Princess Cruises vestigt Guinness Wereldrecord voor grootste pizza party

Ter ere van een nieuwe samenwerking met chef-kok Tony Gemignani, een van ‘s werelds beste pizzabakkers, heeft Princess Cruises een Guinness Wereldrecord gevestigd voor ‘s werelds grootste pizzafeest op 16 schepen op drie continenten en in acht tijdzones. Princess deelde meer dan 60.000 pizzaslices uit van vers uit de oven bereide pizza’s door de chef-koks van de rederij.

Chef Gemignani heeft exclusief voor Princess twee pizza’s gecreëerd, elk met een mix van smaken en ingrediënten van Soppressata — worst en warme honing tot agave pesto en verse geitenkaas. Hij gaf ook de recepten voor drie van zijn bekroonde pizza’s.

“Er was grote opwinding aan boord toen Princess Cruises een Guinness Wereldrecord-titel vestigde voor ‘s werelds grootste pizzafeest op meerdere locaties,” zei Callie Smith, jurylid van Guinness Wereldrecors.

De recepten van chef-kok Gemignani zullen voor het eerst te zien zijn bij Alfredo’s aan boord van de nieuwe Sun Princess. Daarnaast zijn er plannen om deze zomer uit te breiden naar de rest van de vloot. Chef Gemignani heeft persoonlijk de koks van Princess opgeleid in zijn Tony’s Pizza Napoletana in San Francisco en aan boord van de Princess schepen.

Princess is nu twee keer Guinness Wereldrecords-titelhouder/recordhouder na het verbreken van een Guinness Wereldrecord voor het organiseren van de grootste huwelijksgeloftevernieuwingsceremonie op meerdere locaties op 11 februari 2020 nadat 1.443 koppels deelnamen aan boord van drie schepen.

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger