Cruisereiziger
Wereldcruise

Holland America Line onthult nieuw entertainment voor wereldcruises in 2025

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het met nieuwe entertainmentprogramma’s komt voor haar komende wereldcruises. Vanaf januari 2025 zullen passagiers die op de 124-daagse Grand World Voyage en 133-daagse Grand Voyage: Pole to Pole varen de kans krijgen om 15 nieuwe productieshows te bekijken.

De nieuwe shows zijn ontwikkeld door producent Blackburn International en hebben een cast van acht zangers en dansers. Elke productie heeft een thema, waaronder hommages aan bekende muziekgroepen zoals Fleetwood Mac en de Eagles.

“Holland America Line heeft nog nooit zoveel shows in één keer op de markt gebracht”, zegt Bill Prince, Vice President Entertainment van Holland America Line. “De Grand Voyages zijn de langste routes die we aanbieden en het is belangrijk om het entertainment fris te houden voor onze terugkerende gasten. De nieuwe shows zijn een gevarieerde verzameling van muziekgenres om een grote verscheidenheid aan smaken aan te spreken.”

Naast de 15 nieuwe shows kunnen cruisereizigers genieten van headliners, komieken en andere artiesten terwijl ze rond de wereld cruisen. Ze krijgen ook de mogelijkheid een nieuwe vaardigheid te leren tijdens diverse lessen en workshops, van stijldansen tot aquarelleren en pickleball.

Gastchefs zullen ook deelnemen aan de cruises tijdens verschillende segmenten om gerechten uit die regio te delen. Ze zullen korte praatjes en kookdemonstraties geven, naast het tonen van hun culinaire kunsten in de Pinnacle Grill. De voorgerechten en hoofdgerechten van de gastchefs zullen ook verkrijgbaar zijn in de Dining Room.

De Grand World Voyage vertrekt op 4 januari 2025 vanuit Fort Lauderdale aan boord van de Zuiderdam en zal 49 havens in 30 landen op 6 continenten aandoen. De Grand Voyage: Pole to Pole vertrekt op 25 januari vanuit Fort Lauderdale aan boord van de Volendam en zal 69 havens in 26 landen op vijf continenten aandoen.

De twee schepen ontmoeten elkaar op 24 april in Barcelona. Gedurende die tijd kunnen passagiers deelnemen aan een diner met Catalaans thema op elk schip, feesten op het dek en zijn er reüniemogelijkheden.

Interesse in cruisen met Holland America Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger