Cruisereiziger
Goede doelen

Oceania Cruises gaat samenwerken met de American Cancer Society

Oceania Cruises heeft haar nieuwe samenwerking met de American Cancer Society (ACS) aangekondigd. Onderdeel hiervan is het ACS  “Relay For Life at Sea” programma voor passagiers en bemanningsleden met als doel om steun te bieden en geld in te zamelen voor kankeronderzoek, ondersteunende diensten voor patiënten en inspanningen voor belangenbehartiging.

Het programma is gelanceerd op het nieuwste schip van Oceania Cruises, Vista, en aan boord van de Insignia, die op dit moment het laatste stuk van haar 180-daagse “Around The World Cruise” vaart. Het nieuwe programma aan boord en de vriendschappelijke wedstrijd zullen in de komende maanden in de hele vloot van start gaan met als doel $150.000 in te zamelen voor ACS tegen het einde van 2024.

Net als het originele “Relay For Life” evenement aan land zullen deelnemende passagiers naar de fitnessbaan van het schip gaan voor een vriendschappelijke wedstrijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Huidige en toekomstige cruisereizigers worden aangemoedigd om zich in te schrijven voor het “Relay For Life at Sea” programma door een bezoek te brengen aan www.cancer.org/relayforlifeatsea of door het scannen van de QR-code die beschikbaar is in Oceania’s nieuwsbrief aan boord, “Currents”. Voor deelname aan het nieuwe initiatief is een minimale donatie van $25 vereist.

Na de wandeling organiseert Oceania Cruises een bijeenkomst aan het einde van de reis waar deelnemers hun prestaties kunnen delen en kunnen deelnemen aan speciale erkenningen en prijzen voor de algehele winnaars in verschillende leeftijdsgroepen.

Bekijk de mogelijkheden en boek een cruise met Oceania Cruises via:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger