Cruisereiziger
Bestemmingen

Oceania Cruises onthult 2025 Oost-Azië routes

Oceania Cruises heeft vrijdag haar cruiseprogramma voor Oost-Azië in 2025 bekendgemaakt. De nieuwe collectie, die vanaf heden in de verkoop is, bevat routes die variëren van Hong Kong tot Bali tot Kyoto en verder. Daarbij worden ook kleinere havens aangedaan die ontoegankelijk zijn voor grotere cruiseschepen maar wel uitstekend bereikbaar voor Oceania Cruises’ kleine schepen met 1.250 passagiers. De reizen gaan van korte 6-daagse routes tot langere 24-daagse cruises.

Het betreffen een 6-daagse rondreis die vanuit Singapore langs het Maleisisch schiereiland en nabijgelegen eilanden vaart, een 14-daagse route van Taipei naar Kyoto met overnachtingen in Sjanghai, Peking en Kyoto en een 24-daagse route vanuit Tokio, waarbij Boracay Island, Brunei, Borneo, Jakarta en Bali worden bezocht voordat de reis eindigt in Singapore.

De rederij biedt talrijke excursies aan in kleine groepen om de culturen en culinaire en natuurlijke hoogtepunten van de regio te ontdekken, zoals marktbezoeken in Vietnam, trektochten door de jungle in China en bezoeken aan Angkor Wat en het Terracotta Warriors Museum.

“Azië is een van de meest opvallende regio’s ter wereld om over zee te verkennen; de krachtige contrasten tussen de ultramoderne en historische invloeden zijn adembenemend,” zegt Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Door onze doordachte routes en ons ongelooflijke aanbod van meeslepende kleine groepsreizen, kunnen gasten genieten van het tijdloze erfgoed en de indrukwekkende futuristische stappen van de regio in één reis – waardoor gasten het gevoel krijgen alsof ze door de tijd reizen. Deze bestemmingen mag je echt niet missen.”

De cruisemaatschappij onthulde onlangs ook haar selectie afvaarten naar de Stille Zuidzee voor 2025, met bezoeken aan enkele van de populairste bestemmingen in de regio, waaronder Tahiti.

De cruises van Oceania Cruises in Oost-Azië zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger