Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Regent Seven Seas Cruises presenteert haar Voyage Collection 2026-2027

Regent Seven Seas Cruises heeft zijn Voyage Collection 2026-2027 gepresenteerd. In deze collectie met 173 nieuwe routes zijn cruises opgenomen naar Afrika en Arabië, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en New England, het Caraïbische gebied en het Panamakanaal, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika en de Stille Zuidzee. De verkoop van deze cruises start woensdag 24 juli.

“Onze nieuwe Voyage Collection 2026-2027 is een ongelooflijke verzameling cruises waarop luxe reizigers kennismaken met nieuwe culturen, nieuwe invalshoeken krijgen en onvergetelijke herinneringen maken tijdens de duizenden zeemijlen die ze afleggen,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Of onze gasten nu zeven dagen of zeven weken aan boord zijn, ze zien de wereld en ervaren ondertussen de best denkbare persoonlijke service. Van ruime suites tot onbeperkte landexcursies, van exquis dineren tot premium dranken, het is allemaal inbegrepen bij onze cruises – er is geen maatschappij voor ultraluxe cruises die ons dit nadoet.”

Vier Grand Voyages

In de Voyage Collection zijn, naast de World Cruise 2027 met 140 overnachtingen, vier nieuwe Grand Voyages met 60 tot 82 overnachtingen opgenomen. Passagiers krijgen zo alle kans om grote gebieden te ontdekken, zowel aan land als op zee. Regent heeft ook acht Immersive Overnight cruises samengesteld, uniek voor Regent Seven Seas Cruises – reizigers brengen élke haven waar wordt aangemeerd, de nacht door aan boord, waardoor er meer tijd op de bestemming wordt doorgebracht.

Andere hoogtepunten zijn nieuwe routes van Seattle naar Alaska en in het Caraïbische gebied vanuit Galveston, Texas en Tampa, Florida. Ook op het programma staan zeven cruises in Japan waarbij verschillende havens worden aangedaan, reizen door de fjorden van Milford, Doubtful en Dusky Sound in Nieuw-Zeeland, avonturen vanuit het Zuid-Amerikaanse continent met ook de Drake Passage en het Antarctisch Schiereiland, vier cruises naar IJsland en nog veel meer.

De collectie omvat bovendien 144 overnachtingen aan boord op iconische bestemmingen zoals Hongkong, Bora Bora in Frans-Polynesië en Mumbai in India en in zestien voor Regent nieuwe havens op exotische locaties als Mombassa in Kenia, Zanzibar in Tanzania en Malakka in Maleisië.

Ter gelegenheid van de presentatie van deze nieuwe Voyage Collection krijgen passagiers 5% korting wanneer zij twee of meer cruises boeken in de periode van 24 juli 2024 tot en met 7 augustus 2024. Passagiers kiezen een cruise uit het aanbod voor 2024, 2025, 2026 en 2027 en krijgen vervolgens 5% korting op elke volgende cruise van de Voyage Collection 2026-2027 van Regent die zij boeken. Passagiers kunnen ook hun Voyage Collection-afvaart 2026-2027 reserveren met een lage aanbetaling van 7,5% als ze boeken tussen 24 juli en 31 augustus 2024.

Hoogtepunten van Voyage Collection 2026-2027 per bestemming

Afrika en het Midden-Oosten

Er zijn negen cruises in Afrika en het Midden-Oosten variërend van 15 tot 21 overnachtingen. Er wordt aangemeerd in Maputo in Mozambique, Nosy Be in Madagascar, Port Praslin in de Seychellen, Kaapstad in Zuid-Afrika, Jeddah in Saoedi-Arabië en Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. In deze regio zal Regent ook twee nieuwe havens aandoen – Mombassa in Kenia en Zanzibar in Tanzania.

Alaska

De zestien cruises naar The Last Frontier worden verzorgd door Seven Seas Explorer. Deze cruises met 7 tot 14 overnachtingen vertrekken vanuit Vancouver in British Columbia, Seward in Alaska en voor de eerste keer ook vanuit het Amerikaanse Seattle. Tijdens de trips wordt aangemeerd in de nieuwe haven van Klawock en in favoriete havens als Sitka en Ketchikan. Ook de Inside Passage en Hubbard Glacier staan op het programma.

Azië

Seven Seas Explorer en Seven Seas Navigator brengen cruisereizigers naar bestemmingen in Azië. Er staan 15 trips met 12 tot 20 overnachtingen op de cruisekalender. Op zeven daarvan worden verschillende havens in Japan aangevaren. Afhankelijk van het seizoen kunnen de reizigers de kersenbloesem bewonderen. Andere hoogtepunten zijn een meerdaags bezoek aan Singapore en Ho Chi Minh City, Vietnam, en aan Shanghai, China. Er wordt aangelegd in havens in India, Indonesië, Zuid-Korea, Sri Lanka en andere landen. Nieuwe havens voor Regent zijn Hirara (Miyakojima), Sakaiminato, Kanazawa, Akita en Oarai in Japan, Kupang (West-Timor) en Lombok (Lembar) in Indonesië en Malakka in Maleisië.

Australië en Nieuw-Zeeland

Reizigers hebben keuze uit acht cruises, variërend van 10 tot 19 overnachtingen. Down Under kan worden ontdekt aan boord van Seven Seas Explorer en Seven Seas Navigator. Hoogtepunten zijn de fjorden van Milford, Dusky en Doubtful Sound maar ook Sydney, Tasmanië en Whitsunday Islands in Australië en Napier en Rotorua in Nieuw-Zeeland. In het Australische Melbourne blijft het schip een nacht liggen.

Canada en New England

De herfstkleuren zijn slechts één van de vele redenen dat cruises met Seven Seas Splendor naar Canada en New England zo populair zijn, zeker onder reizigers die het rijke koloniale verleden van Amerika willen ontdekken of zich de schelp- en schaaldieren willen laten smaken. Tijdens de vijf cruises, variërend van 10 of 11 overnachtingen, worden havens als Bar Harbor in Maine, Boston in Massachusetts, Halifax in Nova Scotia, Montreal in Quebec en de stad Quebec bezocht.

Caraïbisch gebied en Panamakanaal

Vanuit Miami, Florida of de nieuwe havens van Galveston (Texas) en Tampa (Florida) worden 22 cruises gemaakt naar het Caraïbische gebied en het Panamakanaal. Er zijn cruises naar zowel het oostelijk als het westelijk deel van de Caraïben en de Mexicaanse Rivièra. Tijdens drie trips staat het Panamakanaal centraal – de waterweg wordt in zijn geheel afgelegd. Het aantal overnachtingen varieert van 7 tot 17. Ook staan er vier Holiday Cruises op het programma. Bestemmingen zijn onder andere Castries op Saint Lucia, Cartagena in Colombia, Oranjestad op Aruba, Willemstad op Curaçao, Puerto Quetzal in Guatemala, Corinto in Nicaragua en Montego Bay in Jamaica.

Middellandse Zee

Regent biedt 47 cruises in de Middellandse Zee aan. Ook staan er vier Immersive Overnight cruises op het programma – cruisereizigers hebben in elke haven meerdere dagen de tijd om de bestemming te verkennen. Voor de mediterrane cruises, variërend van 7 tot 15 overnachtingen, wordt aangelegd in havens als Rome in Italië, Valencia in Spanje, Dubrovnik in Kroatië, Athene in Griekenland, Istanboel in Turkije en Lissabon in Portugal. Ook Gallipoli in Italië, een kersverse bestemming voor Regent, wordt bezocht.

Noord-Europa

Vier van de in totaal 28 cruises in Noord-Europa hebben IJsland als bestemming. Ook zijn er reizen naar het Verenigd Koninkrijk, de Baltische staten en de Noorse fjorden. Tijdens deze cruises met 9 tot 20 overnachtingen, waaronder vier Immersive Overnight reizen, leggen Seven Seas Grandeur, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager aan in Londen, Reykjavik in IJsland, Bordeaux in Frankrijk, Stockholm in Zweden, Dublin in Ierland, Duinkerken in Frankrijk en Paamiut in Groenland. Een nieuwe bestemming voor Regent is Mandal in Noorwegen.

Zuid-Amerika

Tijdens de zeven cruises in Zuid-Amerika, variërend van 11 tot 22 overnachtingen, worden bestemmingen zoals Ushuaia in Argentinië, Port Stanley in de Falklandeilanden, Manaus in Brazilië, Manta in Ecuador en Punta Arenas in Chili aangedaan. Ook ‘once in a lifetime’ reizen zoals een cruise over de Amazone, door de Drake Passage en het Antarctisch Schiereiland behoren tot de mogelijkheden.

Stille Zuidzee

Seven Seas Navigator maakt drie reizen over de Stille Zuidzee, zoals een rondreis door Frans-Polynesië vanuit Papeete (Tahiti). Tijdens deze cruises wordt meerdere malen in de haven overnacht, ook bij het populaire eiland, Bora Bora. De cruises, variërend van 10 tot 18 overnachtingen brengen de reizigers ook naar Mystery Island in Vanuatu, Suva in Fiji, Nouméa in Nieuw-Caledonië en Apia in Samoa.

Transatlantische cruises

De wisseling van de seizoenen biedt meerdere mogelijkheden om de Atlantische Oceaan over te steken. De zeven cruises met elk 14 tot 16 overnachtingen varen tussen diverse Amerikaanse en Europese steden: van Lissabon naar New York, van Barcelona naar Miami, van Rome naar Miami en van Miami naar Rome. Onderweg worden eilanden in de Atlantische Oceaan bezocht, zoals de Azoren, Madeira en Bermuda.

Grand Voyages

De vier nieuwe Grand Voyages in de Collection zijn een eerbetoon aan de ontdekkingsreizigers van weleer. In een aantal maanden tijd worden verschillende continenten bezocht.

Naast alles wat al is inbegrepen bij “The Most Inclusive Luxury Experience”, profiteren passagiers van meer voordelen: een hotelovernachting en diner voorafgaand aan de cruise, een exclusieve landexcursie, deur-tot-deur bagageservice, onbeperkte valet wasservice, telefoontegoed per suite, doktersconsult aan boord en een cadeau als aandenken.

Grand Arctic Adventure
Van New York naar Barcelona, Spanje
Seven Seas Mariner
29 juni 2026 | 81 nachten

Grand Asia Exploration
Van Tokio, Japan naar Sydney, Australië
Seven Seas Explorer
20 oktober 2026 | 60 nachten

Grand Asia Exploration
Van Barcelona, Spanje naar Sydney, Australië
Seven Seas Navigator
9 november 2026 | 82 nachten

Indian Ocean Odyssey
Kaapstad, Zuid-Afrika naar Barcelona, Spanje
Seven Seas Voyager
1 februari 2027 | 61 nachten

Immersive Overnights

Tijdens Immersive Overnight cruises vinden in alle havens die worden aangedaan overnachtingen plaats. Passagiers kunnen hierdoor middels een avondprogramma aan land, speciaal voor Regent samengesteld, kennismaken met een andere kant van de bestemmingen. De Voyage Collection 2026-2027 omvat acht Immersive Overnight routes.

Capital City Kaleidoscope
Van Rome, Italië naar Londen, Engeland
Seven Seas Grandeur
24 mei 2026 | 13 nachten
Overnachting in: Monte Carlo in Monaco, Barcelona en La Coruña in Spanje, Parijs (Honfleur) in Frankrijk en Londen (Southampton) in Engeland

Treasures of the Adriatic
Van Venetië, Italië naar Istanboel, Turkije
Seven Seas Voyager
16 juni 2026 | 12 nachten
Overnachting in: Venetië (Triëst) in Italië, Dubrovnik in Kroatië, Heraklion (Kreta) en Athene (Piraeus) in Griekenland, Istanboel, Turkije

Scandinavian Cityscapes
Van Antwerpen, België naar Stockholm, Zweden
Seven Seas Navigator
19 juli 2026 | 9 nachten
Overnachting in: Antwerpen in België, Oslo in Noorwegen, Kopenhagen in Denemarken, Stockholm in Zweden

Stylish, Culture & Cuisine
Van Lissabon, Portugal naar Londen, Engeland
Seven Seas Voyager
20 juli 2026 | 14 nachten
Overnachting in: Bordeaux en Parijs (Le Havre) in Frankrijk, Brugge (Zeebrugge) in België, Amsterdam (IJmuiden) in Nederland

Storied Scandinavia
Van Stockholm, Zweden naar Oslo, Noorwegen
Seven Seas Grandeur
29 augustus 2026 | 10 nachten
Overnachting in: Stockholm in Zweden, Berlijn (Warnemünde) in Duitsland, Kopenhagen in Denemarken, Oslo in Noorwegen

Enchanted Evenings
Van Barcelona, Spanje naar Rome, Italië
Seven Seas Mariner
18 september 2026 | 11 nachten
Overnachting in: Barcelona en Palma de Mallorca in Spanje, Monte Carlo in Monaco, Toscane (Livorno) Rome (Civitavecchia) in Italië

Mediterranean Nights
Van Barcelona, Spanje naar Rome, Italië
Seven Seas Voyager
28 september 2026 | 12 nachten
Overnachting in: Barcelona in Spanje, Toulon in Frankrijk, Cinque Terre (La Spezia) in Italië, Valletta op Malta, Sorrento/Capri in Italië

Glamorous Grecian Nights
Van Athene naar Istanboel
Seven Seas Voyager
24 oktober 2026 | 10 nachten
Overnachting in: Athene (Piraeus), Heraklion (Kreta) en Rhodos in Griekenland, Istanboel, Turkije

Boek deze all-inclusive cruises natuurlijk bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger