Cruisereiziger
Themacruise

Chef-kok Morimoto vaart mee op ‘Majestic Japan’-cruise

Gasten die cruisen op de legendarische reis “Majestic Japan” van Holland America Line staan ​​een exclusieve ervaring te wachten wanneer chef-kok Masaharu Morimoto, ambassadeur van verse vis, mee gaat aan boord.

De Westerdam bezoekt op deze route zijn geboorteplaats Hiroshima in Japan. Chef Morimoto zal van 24 tot en met 30 september 2024 aan boord zijn van een deel van de 53-daagse cruise en biedt bijzondere ervaringen, een culinaire demonstratie en een “Coffee Chat” waar gasten de chef in een meer intieme omgeving leren kennen.

Morimoto By Sea

Een hoogtepunt van de tijd van chef-kok Morimoto aan boord zijn de drie Morimoto By Sea pop-ups-diners in Pinnacle Grill, waar gasten tijdens het dineren van dichtbij toegang hebben tot de chef-kok. Morimoto By Sea – een op zichzelf staande locatie op de Nieuw Amsterdam en een pop-up op de overige 10 schepen in de vloot – is een meergangendiner met kenmerkende gerechten, gecreëerd door chef-kok Morimoto, dit ter ere van het Global Fresh Fish Program van Holland America Line. Andere evenementen met chef-kok Morimoto staan ​​nog in de planning.

“Het is een ervaring die onze gasten nooit zullen vergeten om chef-kok Morimoto met ons te laten cruisen. Leren van zo’n gerenommeerde expert en horen over zijn achtergrond tijdens een bezoek aan zijn thuisland is een perfecte manier om meer van Japan aan boord te halen”, aldus Michael Stendebach, vice-president president van de voedingsmiddelen- en drankendivisie van Holland America Line. “Tijdens de Majestic Japan-cruise kunnen onze gasten ook een aantal ongelooflijke lokale vissoorten proeven die we op onze menu’s aanbieden als onderdeel van ons Global Fresh Fish-programma. De gerechten zijn een prachtige manier om de bestemmingen voor onze gasten onder de aandacht te brengen.”

“Ik kijk ernaar uit om aan boord te varen van een cruise van Holland America Line, waarbij de nadruk zo sterk ligt op mijn thuisland Japan, de unieke lokale ingrediënten en een bezoek aan mijn geboortestad”, aldus chef-kok Morimoto. “Om mijn passie voor verse vis te kunnen delen terwijl ik een plek bezoek die zoveel voor mij betekent, zal niet alleen voor de gasten van het schip, maar ook voor mij persoonlijk onvergetelijk zijn.”

 

Legendarische reis ‘Majestueus Japan’

De 53-daagse legendarische ‘Majestic Japan’-reis aan boord van de Westerdam vertrekt op 1 september 2024 en vertrekt naar Alaska, Japan en Hawaï, van/naar Seattle. De reis bezoekt in totaal 21 havens en verkent uitgebreid de schoonheid van Japan tijdens de herfstmaanden met 13 aanlopen door het hele land. Overnachtingsbezoeken zijn onder meer Yokohama (Tokio) en Honolulu, Hawaii.

Chef Morimoto zal op 24 september in Osaka aan boord gaan van de Westerdam en naar Kochi, Sakaiminato en Toyama varen voordat hij op 30 september in Kanazawa van boord gaat. Het schip zal op 26 september de geboorteplaats van de chef, Hiroshima, aandoen.

De drie opties die gasten kunnen boeken terwijl chef-kok Morimoto vaart zijn:

  • 53 dagen (volledige cruise), retour Seattle, 1 september – 24 oktober 2024.
  • 51 dagen (volledige cruise), Vancouver, Canada, naar Seattle, 3 september – 24 oktober 2024.
  • 34 dagen (segment), Yokohama (Tokio) naar Seattle, 21 september – 24 oktober 2024.
  • Een vierde boekbaar segment, voorafgaand aan het bezoek van de chef-kok, is een 19-daags segment van Seattle naar Yokohama, van 1 tot 21 september.

De tarieven voor de volledige 53-daagse Majestic Japan-cruise beginnen bij €7,735 per persoon, dubbele bezetting. Bovendien is de Have It All aanbieding boekbaar bij deze cruise, incl drankenpakket/wifi/fooien en meer, vanaf €11.444.

Vraag snel een offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger