Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

100 miljoen dollar kostende upgrade voor Royal Caribbean’s Allure of the Seas

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat de Allure of the Seas in april 2025 een uitgebreide renovatie zal ondergaan. Met de upgrade is 100 miljoen dollar gemoeid. Tot de verbeteringen, die onderdeel uitmaken van het Royal Amplified renovatieprogrammma van de rederij, behoren de introductie van nieuwe gebieden en voorzieningen aan boord.

Als de Allure of the Seas terugkeert uit droogdok zal het 35 plekken hebben om te eten en te drinken o.a. door nieuwe bars. Het cruiseschip krijgt daarnaast een nieuw waterpark en gerenoveerde zwembaddekken. Het 14 jaar oude schip wordt ook uitgerust met nieuwe suites en de glijbaan The Ultimate Abyss.

Klaar voor Europa zomerseizoen

De renovatie zal plaatsvinden voorafgaand aan het zomerprogramma van de Allure in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Tussen april en oktober 2025 zal het 8-daagse cruises maken naar Spanje, Italië en Frankrijk vanuit Barcelona. Aansluitend zal het terugkeren naar de Verenigde Staten voor 6- tot 9-daagse cruises naar de Caribbean vanuit Fort Lauderdale.

“Van de nieuwe Icon en Utopia of the Seas tot de nu meer dan $ 100 miljoen kostende transformatie van Allure of the Seas, we hebben de inzet verdrievoudigd op de verschillende manieren waarop vakantiegangers op pad kunnen en herinneringen kunnen maken met Royal Caribbean”, aldus Jay Schneider, Chief Product Innovation Officer bij Royal Caribbean International”.

“Allure wordt opnieuw ingericht met het beste wat Royal Caribbean te bieden heeft en cruisereizigers geweldig vinden. Van nieuwe favorieten, zoals de Pesky Parrot tiki-bar, tot ervaringen die keer op keer kernherinneringen oproepen, van een ongelooflijk zwembaddek tot een ongeëvenaarde combinatie van spanning en manieren om te ontspannen. Allure zal nog meer hebben van alles wat het een uitgesproken favoriet maakt.”

Deze cruises boek je natuurlijk bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger