Cruisereiziger
Aanbieding

Explora Journeys viert verjaardag van Explora I

Onlangs vierde Explora Journeys een nieuwe mijlpaal: Explora I vierde haar eenjarig jubileum en lanceert ter gelegenheid van het eerste jubileum een exclusief aanbod voor Explora Journeys-gasten. De Explora I vertrok op 1 augustus 2023 voor haar eerste reis.

Dit jubileum markeert een belangrijke mijlpaal voor de luxe rederij. Vorig jaar bezocht de luxueuze ExpIora 119 havens in 45 landen, waarbij zowel bekende bestemmingen als minder bekende havens buiten de gebaande paden werden bezocht. Van de indrukwekkende landschappen van Noord-Europa tot levendige havens in het Caribisch gebied en Amerika. Explora I vaart momenteel in het oostelijke Middellandse Zeegebied.

“Een jaar geleden hebben we met trots ExploraI in ontvangst genomen, het eerste juweel in onze vloot van zes luxe schepen, die een revolutie teweegbrengt in luxe cruisen op zee. Explora I is ontworpen om de privacy van een privéjacht te bieden en toch alle voorzieningen te bieden voor een luxueuze reiservaring Vorig jaar stak ze de bruisende Middellandse Zee, het majestueuze Noord-Europa en de levendige kusten van Noord-Amerika en het Caribisch gebied over. We zijn bijzonder blij om onze gasten onvergetelijke momenten op volle zee te bezorgen. Het ontvangen van positieve feedback maakt ons legendarische ‘Ocean State of Mind’-geest tot leven komt op een onvergelijkbare manier”, aldus Achille Staiano, Chief Commercial Officer, Explora Journeys.

Extra boordtegoed

Gasten die tussen 1 en 31 augustus 2024 boeken, ontvangen bij alle vertrekken vanaf 23 augustus 2024 een extra boordtegoed van 365 euro per suite.

Daarnaast viert Explora Journeys de verjaardag van het schip in augustus met een exclusief entertainment- en artiestenprogramma met talenten als Magali Dahan, die optrad op de eerste reis van Explora I, maar ook Ben Mills en Francesco Parrino. Daarnaast zijn er diverse buitengewone culinaire hoogtepunten, waaronder een feestcocktail, een jubileumbrunch in de Emporium Marketplace en een unieke dessertcreatie om het jubileum te vieren.
Het tweede schip van het merk, de Explora II, zal in september van dit jaar te water worden gelaten. Er wordt verwacht dat tegen 2028 nog vier luxe schepen aan de vloot zullen worden toegevoegd.

Boek je ultraluxe cruise bij:

TUI Captain Cruise Zeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger