Cruisereiziger
Aanbieding

MSC Cruises presenteert haar Winterpromotie 2024-2025 ​ ​

MSC Cruises kondigt haar Winterpromotie 2024-25 aan. Cruisereizigers kunnen vanaf nu genieten van kortingen tot 30% op de beste hutten deze winter.

Deze Winterpromotie omvat korting tot 30% op hutten, evenals uitgebreide Fly & Cruise mogelijkheden voor een complete en zorgeloze cruisevakantie.

De promotie geldt voor een hele waaier aan bestemmingen: de populaire winterbestemmingen zoals de Middellandse Zee, de Caraïben en Antillen en de Canarische Eilanden, maar ook Noord-Europa, het Midden- en het Verre-Oosten.

MSC Cruises biedt bovendien het uiterst interessante Fly & Cruise aan die de gasten meeneemt naar unieke bestemmingen. Op weg naar elke bestemming kunnen gasten genieten van het comfort van een georganiseerde heen- en terugvlucht inclusief transfer van en naar het schip. Dan volgt daarna de MSC cruise met ruime, elegante interieurs aan boord, een rijk culinair aanbod, alle vormen van entertainment voor jong en oud, en veel voorzieningen aan boord. Met een keuze uit talloze manieren om elke dag te ontspannen en te genieten, zowel aan boord als aan land, is dit de meest gevarieerde wintervakantie.

Caraïben en Antillen: 6 schepen

Zes schepen waaronder MSC Meraviglia, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Divina, MSC Seascape en MSC Virtuosa varen door de azuurblauwe wateren van de Caraïben. Met uitzondering van MSC Virtuosa doen alle schepen het unieke privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aan.

De MSC Seaside, MSC Divina en MSC Seascape bieden elk afvaarten aan vanuit PortMiami.

MSC Seashore vaart vanuit Port Canaveral (Orlando, VS) en biedt routes van 3 tot 7 nachten naar de tropische paradijzen Ocean Cay MSC Marine Reserve, Nassau (Bahama’s), Costa Maya en Cozumel (Mexico).

MSC Meraviglia biedt afvaarten vanuit New York met routes van 7 nachten naar topbestemmingen zoals Port Canaveral (Orlando, VS), Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau (Bahama’s).

MSC Virtuosa zal tijdens het winterseizoen in de Antillen gaan varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de Pelée-berg en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit Martinique verder varen door de Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten. ​ Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

Fly & Cruise Antillen

Heel interessant is het Fly & Cruise aanbod voor de Antillen. Voor een 7 nachten cruise vlieg je rechtstreeks vanuit de luchthaven van Paris Charles de Gaulle naar Fort de France. Tegen meerprijs zijn er eveneens vluchten van Amsterdam Schiphol die de reizigers naar Paris Charles de Gaulle brengen.

Fly & Cruise op de Antillen is eveneens mogelijk voor 14 nachten, maar dan wel met een vertrekvlucht vanuit Frankfurt en daarna richting Fort de France.

Canarische Eilanden: betoverend en inspirerend

Met MSC Opera kunnen gasten genieten van 7 nachten op de uiterst populaire winterbestemmingen in de Canarische Eilanden. Het schip vertrekt tussen 3 november 2024 en 16 maart 2025 vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas, Puerto del Rosario, Funchal, Santa Cruz de la Palma en Arrecife, en keert terug naar Tenerife.

Het programma biedt flexibele inschepingsopties en lange stops tot 16 uur, waardoor passagiers volop de tijd hebben om elke bestemming te verkennen. Met regelmatige internationale vluchten naar de vertrekhavens is dit reisschema ideaal voor wie op zoek is naar een warme wintervakantie.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises, benadrukt: “De immense populariteit en onbetwiste aantrekkingskracht van de Canarische Eilanden onder de Belgische en Nederlandse vakantiegangers maken deze nieuwe routes tot een gegarandeerd succes. Bovendien bieden ze onze gasten ruim de gelegenheid om volop te kunnen genieten van de verschillende betoverende bestemmingen”.

Bekijk deze aanbiedingen en Fly & Cruise opties bij:

Cruise Online Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger