Cruisereiziger
Telecommunicatie

Princess Cruises lanceert MedallionNet Max wifi

Princess Cruises heeft MedallionNet Max geïntroduceerd. Het biedt een geprioriteerde toegang tot de hoogste kwaliteit en snelste verbinding die er wereldwijd bestaat, aangeboden via Starlink. MedallionNet Max zal exclusief verkrijgbaar zijn in de Princess Plus en Princess Premier pakketten. Deze bundels bieden passagiers de beste ervaring en waarde.

MedaillionNet Max wordt aangeboden naast MedallionNet Classic, het reguliere aanbod aan boord. MedallionNet Classic blijft dezelfde prestaties, betrouwbaarheid en globale bereik hebben waar passagiers momenteel gebruik van maken. De prijs voor dit pakket blijft 24,99 dollar per dag voor 1 apparaat en 44,99 dollar voor meerdere apparaten.

In lijn met het streven van Princess Cruises om passagiers een persoonlijke en probleemloze service te bieden hoeven zij geen extra stappen aan boord te ondernemen om toegang te krijgen tot de verschillende diensten. Aan iedere passagier wordt op basis van het cruisepakket het juiste internetpakket toegekend, zoals aangegeven in de Princess app.

Om de nieuwe service onder de aandacht te brengen organiseert Princess Cruises de allereerste UGC-wedstrijd zowel op zee als aan land. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een aanpaste Minecraft-wereld: Princess Cruises Nautical Quest. Woensdag zullen 32 van ‘s’ werelds populairste UGC spelers in actie komen aan boord van de Enchanted Princess in de Caribbean tegen 24 andere gamers die vanuit huis spelen. Fans kunnen de wedstrijd online volgen.

Bekijk je volgende Princess cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger