Cruisereiziger
Themacruise

Bezoek met Explora II de Grand Prix van Monaco

Explora Journeys kondigt aan dat Explora II de FORMULA 1 GRAND PRIX van Monaco in 2025 gaat bijwonen. Het nieuwste schip in de Explora Journeys-vloot zal van 21 tot 26 mei 2025 voor anker gaan in het hart van Monaco’s beroemde Port Hercule en zal gedurende de raceweek een toppositie innemen. Explora II zal ook een aantal spectaculaire evenementen organiseren, die de perfecte setting bieden voor de langverwachte race en de met sterren bezaaide line-up, evenals een elegant Monegaskisch huis voor weekendgasten.

Het schip doet dienst als luxe boetiekhotel op zee tijdens de legendarische race in Monaco. Gelegen aan het einde van de haven achter de F1®-paddock, hebben gasten de unieke kans om zich onder te dompelen in de legendarische FORMULA 1®-sfeer. Ondertussen genieten ze van de Europese luxe en comfort van Explora Journeys.

Elegante suites en residenties met een privéterras aan de oceaan, elf onvergetelijke dinerervaringen, onbeperkte premium drankjes, snelle Wi-Fi via Starlink-connectiviteit, een divers entertainmentprogramma en op de oceaan geïnspireerde wellnessbehandelingen wachten op gasten van Explora Journeys.

“We zijn erg blij om ons tweede luxe schip Explora II te laten zien tijdens de FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2025. FORMULA 1® staat synoniem voor geavanceerde technologie, precisie en een onvermoeibaar streven naar uitmuntendheid – waarden die we ook naleven bij MSC Cruises en ons luxe lifestylemerk Explora Journeys. Als een van de meest prestigieuze evenementen is het absoluut passend dat we sportliefhebbers een onvergetelijke ervaring bieden die de wereld van de autosport combineert met de luxe van een zeereis”, aldus Pierfrancesco Vago, Executive Chairman, Cruise Division van MSC Group.

In 2022 tekende MSC Cruises een meerjarige overeenkomst als wereldwijde partner van FORMULA 1®. Door deze unieke samenwerking kan MSC Cruises het uitgebreide aanbod aan exclusieve reizen op volle zee presenteren aan de groeiende wereldwijde fanbase van FORMULA 1® en de spanning van FORMULA 1® dichter bij het wereldwijde publiek van MSC Cruises brengen. De samenwerking wordt nu uitgebreid naar Explora Journeys, waarbij het schip volgend jaar een drijvend luxe boetiekhotel in Monaco zal worden.

Gasten kunnen nu hun exclusieve ervaring aan boord van EXPLORA II boeken, inclusief tribunetickets, of met F1® Paddock Club™-toegang.

Diverse mogelijkheden

Optie 1: verblijf tijdens race

Gasten kunnen genieten van vijf dagen aan boord van EXPLORA II, compleet met luxe accommodatie en eersteklas voorzieningen terwijl ze deelnemen aan de race in het hart van Monaco. Ideaal voor FORMULA 1®-liefhebbers die een korte maar onvergetelijke vakantie willen doorbrengen op een drijvend hotel.

Inscheping: Monte Carlo, Monaco
Ontscheping: Monte Carlo, Monaco
Duur: 5 nachten / 6 dagen

Optie 2: cruise voorafgaand aan de race + race

Gasten krijgen de mogelijkheid om adembenemende bestemmingen in de Middellandse Zee te bezoeken voordat ze voor anker gaan in Monaco voor de FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2025.

Inscheping: Barcelona, ​​Spanje
Ontscheping: Monte Carlo, Monaco
Duur: 13 nachten / 14 dagen

Optie 3: race + cruise na de race

Na de FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2025 kunnen gasten genieten van zeven dagen ontspanning en ervaringen aan de Middellandse Zee als de ideale mix van ontspanning en avontuur.

Inscheping: Monte Carlo, Monaco
Ontscheping: Barcelona, ​​Spanje
Duur: 12 nachten / 13 dagen

Optie 4: cruise voorafgaand en ná de race + race

Gasten kunnen zich aan boord van de EXPLORA II acht dagen vóór de FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2025, vijf dagen tijdens het sportevenement en zeven dagen na de race volledig onderdompelen in de ‘Ocean State of Mind’-levensstijl. De all-inclusive reis combineert onvergelijkbare luxe met talrijke hoogtepunten in de Middellandse Zee.

Inscheping: Barcelona, ​​Spanje
Ontscheping: Barcelona, ​​Spanje
Duur: 20 nachten / 21 dagen

Reserveer snel je suite bij:

TUI Captain Cruise Zeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger