Cruisereiziger
Themacruise

Nieuwe themacruises met Mein Schiff “Kennis op zee”

De themacruises van de Mein Schiff-vloot worden verder uitgebreid met het format “Kennis op Zee”. Zoals de naam al doet vermoeden, gaan de vijf reizen, die plaatsvinden tussen april 2025 en april 2026, over het delen van kennis over de zeevaart en de oceanen van de wereld. In samenwerking met experts uit verschillende disciplines zoals poolonderzoek, astronomie of nautische wetenschap hebben gasten de mogelijkheid om hun kennis uit te breiden tijdens verschillende cruises.

Naast klassieke lezingen in het theater hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om hun theoretische kennis te verdiepen in praktische workshops. Het aanbod is net zo divers als de nautisch-maritieme onderwerpen zelf: oefeningen met een sextant horen er net zo goed bij net als creatieve workshops en echte experimenten in kleine groepen.

Informatie over boeken en prijzen voor “Kennis op Zee” reizen

Op de 20-daagse themareis “Kennis op zee – Navigatie” – van La Romana/naar Bremerhaven” vanaf 18 april 2025 bieden experts uit de vakgebieden sterrenkunde, scheikunde, techniek en scheepvaart diverse programmaonderdelen aan. De reis met de Mein Schiff 2 is beschikbaar vanaf 2.479 euro per persoon in een binnenhut, vanaf 3.129 euro per persoon in een balkonhut.

Op de 15-daagse themareis “Kennis op zee – op ontdekkingstocht” van Hamburg/naar Bayonne vanaf 25 augustus tot en met 9 september 2025. Experts uit onder meer de nautische wetenschap, astronomie en techniek zijn mee aan boord. De reis met de Mein Schiff 1 is beschikbaar vanaf 2.619 euro per persoon in een binnenhut, vanaf 3.479 euro per persoon in een balkonhut.

Op de 20-daagse reis “Kennis op zee – Mens en zee” van La Romana/naar Hamburg vanaf 17 april 2026 tot en met 7 mei 2026 gaan experts mee uit de vakgebieden poolonderzoek, chemie, astronomie en nautische wetenschap. De reis met de Mein Schiff 2 is beschikbaar vanaf 1.979 euro per persoon in een binnenhut, vanaf 2.599 euro per persoon in een balkonhut.

Deze cruises bekijk je natuurlijk bij:

TUI Nederland TUI Cruises Duitsland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger