Cruisereiziger
BestemmingenExcursies

Explora Journeys onthult nieuwe bestemmingservaringen in het Caribisch gebied

Explora Journeys heeft een reeks exclusieve Caribische bestemmingservaringen geïntroduceerd in 2024 en 2025.

Met de Explora II die in november 2024 in het Caribisch gebied arriveert, gevolgd door de Explora I in december 2024, krijgen passagiers de kans om tot maart 2025 naar verschillende Caribische bestemmingen te varen, waaronder Gustavia in St. Barts, Oranjestad in Aruba en St. John’s in Antigua. De routes bevatten ook havens zoals Belize City, Bequia in de Grenadines en Cozumel en Progreso in Mexico.

Koray Savas, Vice President Hotel Operations bij Explora Journeys, zei: “Met onze nieuwste Caribische bestemmingservaringen nodigen we cruisereizigers uit om een duik te nemen in een levendige mix van tropische landschappen en diverse culturen. Van snorkelen met een zeebioloog op Curaçao tot het verkennen van de oude Mayastad Uxmal, elke ervaring is zorgvuldig samengesteld om de ware geest van het Caribisch gebied te laten zien. Ons team heeft deze reizen ontworpen om gasten te voorzien van verrijkende en onvergetelijke herinneringen, op maat gemaakt voor kleine groepen van 2-25 gasten. Dit zorgt voor een meer intieme verkenning en de kans om verborgen plekjes te ontdekken in een ontspannen tempo. Ons doel is om gasten een diepe en betekenisvolle band met deze boeiende Caribische eilanden te bieden.”

Tot de top Caribische bestemmingservaringen behoren onder andere:

Willemstad, Curaçao: De natuurlijke wonderen van Curaçao, een leerzame reis.

Passagiers kunnen snorkelen op de riffen van Director’s Bay, het onderwaterleven ontmoeten en inzichten krijgen van een zeebioloog over de inspanningen om bedreigde koraalriffen te herstellen. Het avontuur gaat verder aan boord van het Pura Vida jacht, waarbij de rijke natuurlijke omgeving van Curaçao wordt verkend, inclusief een afgelegen mangrove reservoir dat alleen per boot bereikbaar is, waar passagiers kunnen wandelen, zwemmen en in contact komen met de natuur.

Saint-Pierre, Martinique, Kleine Antillen, Frans West-Indië: Rum proeven op het Rhum Clément landgoed

In een kleine groep duiken passagiers in de Martinicaanse rumcultuur op Rhum Clément, de bakermat van de ‘rhum agricole’. Deze ervaring omvat een rondleiding over het landgoed, een bezoek aan drie rumkelders en proeverijen van vatgerijpte rum in combinatie met gastronomische gerechten.

Gustavia, Saint Barthélemy: Ontspanning aan het strand en lunch in Rosewood Le Guanahani

Passagiers kunnen genieten van een dag vol luxe in het vijfsterrenresort Rosewood Le Guanahani, inclusief een driegangendiner op het strand. De ervaring omvat loungen en snorkelen in de Caribische Zee, een combinatie van ontspanning aan het strand en culinaire verwennerijen.

Progreso (Merida), Mexico: Een reis naar Uxmal en Hacienda Xocnaceh

Cruisereizigers reizen naar de oude Mayastad Uxmal; bezoeken de Piramide van de Waarzegger en het Paleis van de Gouverneur; genieten van een privélunch met regionale specialiteiten; en wonen een authentieke Maya-zuiveringsceremonie bij in Xocnaceh.

Cozumel, Mexico: Exclusieve vlucht Chichén Itzá

Deze ervaring bestaat uit een vlucht van 45 minuten over de Caribische Zee en de Yucatán-jungle. Passagiers kunnen de oude stad verkennen onder leiding van een expert die inzicht geeft in de geschiedenis en architectuur.

Cruises met Explora Journeys in de Caribbean zijn boekbaar bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger