Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean’s Star of the Seas debuteert in 2025 met nieuwe voorzieningen in Port Canaveral

Royal Caribbean International’s Star of the Seas zal een scala aan voorzieningen bieden vanuit Port Canaveral, Florida, wanneer het in augustus 2025 debuteert. Het schip zal beschikken over attracties zoals de snelste en hoogste waterglijbanen, meer dan 40 eet- en drinkgelegenheden en unieke activiteiten op bestemmingen zoals Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s.

Hoogtepunten zijn onder andere de Lincoln Park Supper Club, een op Chicago geïnspireerd restaurant uit de jaren 1930, het Category 6 waterpark, zeven zwembaden en de Hideaway voor volwassenen met een infinity zwembad.

“Star of the Seas is de tweede stoutmoedige daad van dit opwindende, nieuwe tijdperk van vakanties die voor het eerst werd geïntroduceerd met Icon of the Seas, en het zet ‘s werelds beste vakantie op de kaart op nog een top reisbestemming,” zei Michael Bayley, president en CEO, Royal Caribbean International.

“Tussen Miami en Port Canaveral (Orlando) kunnen meer avonturiers dan ooit hun zinnen zetten op de enige vakantie die het beste van alle vakanties combineert – van strand tot resort en themapark – met ervaringen die de krantenkoppen en herinneringen voor de komende jaren hebben gehaald en zullen blijven halen.”

De Star of the Seas zal acht unieke buurten bevatten waaronder de volgende 5:

  1. Thrill Island: Bevat het Category 6 waterpark met zes waterglijbanen, de Crown’s Edge skywalk & thrill ride, de FlowRider surfsimulator en minigolf.
  2. Chill Island: Een gebied van drie dekken met vier zwembaden, waaronder het grootste zwembad op zee, Royal Bay, en de swim-up bar Swim & Tonic.
  3. Surfside: Een gezinsvriendelijke buurt met waterspeeltuinen voor kinderen en eetgelegenheden zoals Surfside Eatery en The Lemon Post bar.
  4. AquaDome: Met uitzicht op de oceaan brengt het AquaTheater shows met duikers, luchtacrobaten, dansers en meer, evenals eetgelegenheden in de AquaDome Market en The Overlook bar.
  5. The Hideaway: Een beachclub voor alleen volwassenen, met een infinity zwembad, DJ, bar en bubbelbaden.

De Star of the Seas zal ook bekende Royal Caribbean voorzieningen hebben, maar dan in een nieuw jasje, waaronder de Royal Promenade met uitzicht op de oceaan, ‘s werelds grootste kinetische kunstsculptuur en 15+ eet- en entertainmentopties. Het schip beschikt ook over een exclusieve Suite Neighborhood.

De Star voegt zich bij de pas gelanceerde Utopia of the Seas in Port Canaveral en biedt passagiers opties voor Caribische cruises van een week of kortere reizen naar de Bahama’s van drie of vier nachten. Royal Beach Club Paradise Island op de Bahama’s debuteert eind 2025 en breidt Royal Caribbean’s bestemmingservaringen uit.

Wil jij cruisen met Royal Caribbean? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger