Cruisereiziger
Inrichting

Disney Cruise Line biedt voorproefje van ‘Imagination Garden’ aan boord van Disney Adventure

Disney Cruise Line heeft nieuwe details bekendgemaakt over de centrale openbare ontmoetingsruimte aan boord van haar nieuwe schip, Disney Adventure, dat volgend jaar vanuit Singapore zal vertrekken.

Het schip (208.000 brutoton) is een samenwerking tussen de cruisemaatschappij en de Singapore Tourism Board. Het biedt plaats aan 6.700 passagiers en 2.500 bemanningsleden en zal reizen van 3 en 4 nachten aanbieden die volledig uit zeedagen bestaan.

Het schip zal zeven themagebieden hebben met populaire personages en verhalen van het merk: Disney Imagination Garden, Disney Discovery Reef, San Fransokyo Street, Wayfinder Bay, Town Square, Marvel Landing en Toy Story Place.

Disney Imagination Garden

De centrale hub van het schip zal de Disney Imagination Garden zijn, die een openluchttuin en een drie dekken hoog kasteel kunstwerk zal hebben. De ruimte zal ook een promenade, een podium, twee quick-service eetgelegenheden, een bar en hutten met uitzicht op de tuin hebben.

“Disney Imagination Garden is het hart en de ziel van de Disney Adventure, waar onze passagiers in contact komen met onze Disney, Pixar en Marvel verhalen op een geheel nieuwe manier,” zegt Laura Cabo, Portfolio Executive Creative Director voor Walt Disney Imagineering.

De tuin zal worden gevuld met bloemen, gevormde topiaries, hoge bomen en trapsgewijze wijnstokken ontworpen om eruit te zien als fragmenten uit een sprookjesboek, te midden van lantaarns en trellises. Personages van Disney, Pixar en Marvel zullen ook door de tuin verspreid staan.

Het tuinpodium ligt voor een open “grasveld” vlakbij een enorme trap die dienst zal doen als zitplaatsen in amfitheaterstijl. De trap wordt geflankeerd door bladerrijke boomtakken, hangende lantaarns en bogen.

Passagiers die naar de top van de trap klimmen, vinden een binnenplaats en een bar met uitgesneden bomen en dierenfiguren. Op de binnenplaats staat een Mickey Mouse topiary van Sorcerer’s Apprentice.

Het podium zelf biedt plaats aan een reeks shows en andere programma’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van de drie dekken hoge LED-schermen, special effects en theatrale hulpmiddelen. “Avengers Assemble!” wordt een van de hoogtepunten van de Garden Stage, met Deadpool, Spider-Man, Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor, Black Panther, The Scarlet Witch, Ms. Marvel, Loki, Red Skull, Taskmaster en nog veel meer.

Restaurants

De twee quick-service eetgelegenheden in de Disney Imagination Garden zijn geïnspireerd door “The Jungle Book” en “Moana.” Beide hebben binnen en buiten zitplaatsen, zodat passagiers kunnen genieten van de shows op de Garden Stage of mensen kunnen kijken terwijl ze genieten van hun maaltijd.

Mowgli’s Eatery is gespecialiseerd in Indiase gerechten, waaronder vegetarische en regionale gerechten geïnspireerd op Mowgli’s reis. In Gramma Tala’s Kitchen zullen de smaken van de eilanden in de Stille Oceaan en Azië centraal staan.

“De grootte en schaal van deze ruimte bood ons zoveel mogelijkheden om groots te dromen en nieuwe dingen te proberen met ons ontwerp, waardoor we unieke ervaringen konden creëren voor onze gasten, van gloednieuw entertainment tot heerlijk dineren en veel magische verrassingen overal doorheen,” zegt Cabo. “Geworteld in de rijke erfenis van Disney storytelling, creëren we een gebied dat deuren zal openen naar nieuwe avonturen en gasten zal aanmoedigen om hun eigen magie te creëren.”

Disney Cruise Line is van plan om in de nabije toekomst meer details over de andere themagebieden te onthullen.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger