Cruisereiziger
Bestemmingen

European Sleeper introduceert in 2025 een nieuwe nachttrein naar Venetië

Een nieuwe European Sleeper nachttrein verbindt deze winter België en Nederland gemakkelijk met de Middellandse Zee voor de start van je cruise. De eerste trein vertrekt op 5 februari 2025 vanuit Brussel en gaat via Antwerpen, Rotterdam en Utrecht naar Venetië. Daarna volgen 1 tot 2 retourritten per week in februari en maart. Deze dienstregeling is afgestemd op schoolvakanties en het hoogseizoen voor wintersport, en biedt ook een duurzame reisoptie naar het beroemde carnaval van Venetië of een cruise.

Als reactie op de grote vraag naar stedentripopties en het gebrek aan geschikte treinverbindingen, introduceert European Sleeper nu een nieuwe seizoensgebonden nachttrein naar de Oostenrijkse Alpen en Venetië. Deze nachtelijke reis verbindt België en Nederland, met Duitsland, Oostenrijk en Italië, waardoor nachtelijke reizen over het continent toegankelijker en aangenamer worden voor reizigers.

“We zijn verheugd om deze nieuwe nachttreinverbinding van de Noordzee naar de Middellandse Zee te introduceren”, aldus Chris Engelsman, medeoprichter van European Sleeper. “Passagiers kunnen in onze trein stappen vanuit België en Nederland, ontspannen en genieten van het comfort van de restauratiewagen, terwijl de trein hen door Duitsland en Oostenrijk en over de Alpen vervoert, met als eindpunt de historische steden Verona en Venetië de volgende dag. Dit markeert een nieuwe belangrijke mijlpaal voor European Sleeper en het gemak van nachtelijk reizen door Europa op een duurzamere manier.”

nachttrein VenetiëDe nieuwe nachttreindienst is ook te boeken via partner Green City Trip, wat hun gedeelde ambitie onderstreept om het reizen per trein in Europa te innoveren en toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Er is een voorlopige dienstregeling opgesteld, waarbij European Sleeper nauw samenwerkt met de relevante autoriteiten om de vertrek- en aankomsttijden definitief vast te leggen. De ticketprijzen voor de nieuwe winterroute worden binnenkort bekendgemaakt. Passagiers die klaar zijn om deze reis te ervaren, kunnen hun agenda markeren, want de boekingen gaan officieel open op 1 september:

Bekijk hier alle nachttreinen van EuropeanSleeper >>

 

Bekijk cruises in de omgeving van Venetië, zoals ook naar Triëste, bij:
ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen MSC Cruises Stip Sunweb TUI 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger