Cruisereiziger
Maidencall

Queen Anne arriveert voor de eerste keer in Rotterdam

Het nieuwste cruiseschip in de vloot van Cunard, Queen Anne, is maandag voor de eerste keer aangekomen in Nederland. Omstreeks 08:00 uur ‘s ochtends arriveerde het Pinnacle-klasse schip aan de kade bij Cruise Port Rotterdam in Rotterdam. Het 249e schip in de historie van de rederij is bezig aan een 11-daagse Noord-Europa en Scandinavie cruise vanuit thuishaven Southampton.

Queen Anne blijft een nacht aan de Holland Amerikakade. Dinsdagochtend om 06:00 uur staat het vertrek terug naar Engeland gepland. Het is een kort vaarwel aangezien het schip, dat in mei dit jaar debuteerde, donderdag alweer terug is. Het vaart dan een korte 5-daagse cruise met alleen Rotterdam als bestemming. Daarna gaat het afwisselende cruises naar Noord- en West-Europa maken.

Benieuwd hoe de Queen Anne er van binnen uitziet? Miriam was bij haar debuut eerder dit jaar aan boord. Klik hier voor haar exclusieve reportage met veel foto’s.

Wil jij cruisen met de Queen Anne van Cunard? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger