Cruisereiziger
Bestemmingen

Oceania Cruises gaat vanuit Tampa varen

Oceania Cruises heeft een reeks nieuwe winterafvaarten toegevoegd aan haar cruiseprogramma voor begin 2026 naar het Caraïbisch gebied en het Panamakanaal met vertrek vanuit het Amerikaanse Tampa. De Insignia, met een capaciteit van 670 passagiers, zal in maart 2026 geschiedenis schrijven als eerste ultra-premium cruisemaatschappij die vanuit Port Tampa Bay vertrekt.

Oceania Cruises zal routes van 7 tot 20 nachten aanbieden die Caribische eilanden zoals St. Thomas, St. Kitts en Tortola zullen verkennen, Cozumel, Costa Maya en Belize City bezoeken en een doorvaart bij daglicht van het iconische Panamakanaal en overnachting in Panama City.

“Port Tampa Bay is een spannend nieuw hoofdstuk: Oceania Cruises wordt de eerste ultraluxe cruisemaatschappij met speciale reizen vanuit Tampa en opent de deur als handige toegangspoort tot de westkust van Florida en de Golf van Mexico”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Dit is een natuurlijke uitbreiding voor ons merk, omdat Tampa de kosmopolitische essentie weerspiegelt van onze geliefde thuisstad Miami met zijn diverse mix van internationale invloeden en culturen.”

“We zijn verheugd om Oceania Cruises te verwelkomen in Port Tampa Bay,” zegt Paul Anderson, president en CEO van Port Tampa Bay. “De komst van de Insignia markeert een belangrijke mijlpaal, die de status van Tampa als eersteklas cruisebestemming versterkt. We kijken ernaar uit om nieuwe gasten te verwelkomen in onze prachtige stad en toegangspoort, aangezien het toegenomen toerisme aanzienlijke economische kansen zal creëren voor onze regio, werknemers en bedrijven.”

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger