Cruisereiziger
Bestemmingen

Yacht Cruise Company neemt met Scenic & Emerald Cruises deel aan de Wereldhavendagen 2024

Yacht Cruise Company, een cruise agentschap gespecialiseerd in Small Ship Cruises, staat samen met Scenic & Emerald Cruises op de Wereldhavendagen 2024 in Rotterdam.
Al jarenlang hebben Yacht Cruise Company en Scenic & Emerald Cruises een zeer succesvolle samenwerking. Om deze reden hebben beide partijen besloten om tijdens de Wereldhavendagen 2024 in Rotterdam meer bekendheid te geven aan Small Ship cruises.
Tijdens de Wereldhavendagen, van 6 t/m 8 september 2024, staat Yacht Cruise Company op de Westerkade in Rotterdam.
Scenic Group biedt luxe reizen aan met haar gewaardeerde merken: Scenic Luxury Cruises & Tours en Emerald Cruises. Scenic Group biedt al 38 jaar bekroonde rivier- en oceaancruises aan, samen met elegante en inspirerende excursies aan land, en vervoert gasten naar ‘s werelds meest fascinerende bestemmingen op alle zeven continenten. Sinds de oprichting heeft Scenic een revolutie teweeggebracht in de riviercruisemarkt in Europa en Zuidoost-Azië, door all-inclusive vijfsterrenreizen aan te bieden. In 2019 markeerde de lancering van de Scenic Eclipse, ‘s werelds eerste Discovery Yacht™, een nieuwe maatstaf op het gebied van ultra-luxe cruisen. En in 2023 was ook de lancering van het tweede Discovery Yacht™ Scenic Eclipse II een feit.
Emerald Cruises, dat in 2024 haar 10e verjaardag viert, blinkt uit met negen Star-Ships die de rivieren van Europa en de Mekong bevaren. In 2022 kwam de Emerald Azzurra nieuw op de markt, het eerste luxe jacht onder de vlag van Emerald Cruises en deze werd gevolgd door de Emerald Sakara in 2023. De vloot zal verder worden uitgebreid met de introductie van Emerald Kaia in 2026, hiermee ontstaat een nieuw tijdperk van luxe jachtcruises in de nabije toekomst.
Yacht Cruise Company heeft zich vanaf het begin van haar bestaan gericht op Small Ship Cruises. Yacht Cruise Company biedt alleen cruises aan op cruiseschepen met niet meer dan 300 passagiers. Klein is fijn is hierbij het motto. Yacht Cruise Company biedt BOUTIQUE cruises i.s.m. 30 partners waarbij de cruise schepen van 4* tot 6* niveau zijn, met alle vaargebieden ter wereld die men bedenken kan. Yacht Cruise Company kan dan ook worden gezien als enige echte specialist in Nederland op het gebied van Small Ship Cruises.
foto: Wereldhavendagen – Anne Reitsma

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger