Cruisereiziger
Winkels

Buccellati boetiek opent aan boord van Explora II

Italiaans kunstenaarschap en traditie op volle zee: Explora Journeys opent de eerste Buccellati-boetiek aan boord. De luxe boetiek biedt gasten de mogelijkheid om de hoogwaardige sieraden van Buccellati aan boord van ultraluxe cruiseschip Explora II te ontdekken en te kopen. Buccellati staat bekend om zijn nauwgezette vakmanschap en de heropleving van oude goudsmeedtechnieken en is al meer dan een eeuw een symbool van Italiaanse uitmuntendheid.

Het merk, opgericht in Milaan door Mario Buccellati en gerund door zijn nakomelingen Gianmaria en Andrea, staat bekend om het creëren van meesterwerken die veel verfijndere kunstwerken zijn dan louter sieraden. Elk stuk belichaamt de toewijding van het merk aan traditie, innovatie en tijdloze schoonheid.

“De opening van de Buccellati-boetiek op Explora II is een belangrijke mijlpaal in ons streven naar luxe en verfijning. Zowel Buccellati als Explora Journeys delen een passie voor elegantie, creativiteit en culturele verrijking. De samenwerking verbetert niet alleen de winkelervaring aan boord, maar verrijkt ook de culturele en artistieke sfeer van Explora II en nodigt gasten uit om zich onder te dompelen in de wereld van fijn Italiaans vakmanschap”, aldus Koray Savas, vice-president Hotel Operations Explora Journeys.

De Buccellati Boutiek aan boord van Explora II is de thuisbasis van enkele van de meest gewilde sieraden ter wereld: de keuze voor Buccellati als de exclusieve sieradenboetiek aan boord onderstreept de toewijding van Explora Journeys om een ​​uitzonderlijke luxe-ervaring te creëren.

Collecties

De collectie “Opera Tulle” combineert op elegante wijze oude goudsmeedtechnieken met moderne verfijning en combineert halfedelstenen en email. De “Macri Collection”, geïnspireerd door Maria Cristina Buccellati, communicatiedirecteur en dochter van Gianmaria, omvat rijkelijk getextureerde gouden en diamanten sieraden versierd met ingewikkelde gravures en elegante bombé-elementen. De “Blossoms” collectie van Lucrezia Buccellati bestaat uit sieraden geïnspireerd op bloemmotieven. De ‘Blossoms Colour Collection’ breidt de bloemmotieven uit met heldere halfedelstenen en vergulde zettingen waarin kleurrijke stenen en bruine diamanten zijn verwerkt in hangers en armbanden.

De Buccellati-boetiek wordt geopend als onderdeel van de eerste reis op 16 september 2024 (vanuit Civitavecchia/Italië) aan boord.

Bekijk snel waar de Explora II naar toe vaart bij:

TUI Captain Cruise Zeetours

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger