Cruisereiziger
Fooien

Voortaan ook fooien inclusief bij Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft een nieuw pakket onthuld, dat heet Your World Included. Als onderdeel van Your World Included ontvangen alle gasten nu automatisch fooien aan boord voor hutpersoneel, butlers en bedienend personeel in hun cruisetarief. Voorheen waren fooien selectief inbegrepen als reispartner- of loyaliteitsclubvoorzieningen of voor gasten uit bepaalde regio’s van de wereld.

Fooien zijn een aanvulling op andere voorzieningen van Your World Included: dineren in alle gastronomische specialiteitenrestaurants; frisdranken, sappen, koffiespecialiteiten en thee; plat en bruisend Vero Water, onbeperkt Starlink WiFi; dineren in de hut; fruitsmoothies, gelato en ambachtelijk ijs; groepsfitnesslessen; en wasservices.

De bijgewerkte inbegrepen diensten gaan in op 1 oktober 2024 voor alle nieuwe reserveringen op cruises die vertrekken op of na 1 januari 2025. Het huidige simply MORE™-aanbod van de rederij eindigt op 30 september 2024, wat betekent dat een tegoedbon voor een excursie aan land en een drankpakket niet langer automatisch zijn inbegrepen.

Fooien inclusief in plaats van excursietegoed

De verandering is gekomen na feedback van gasten die aangaven dat ze weliswaar genoten van de simply MORE-inbegrepen diensten, maar dat ze liever hadden dat de extra’s zich richtten op wat voor hen het belangrijkst was. Bovenaan deze lijst stonden de altijd inbegrepen fooien voor alle gasten.

“De verandering is gekomen na feedback van gasten, die aangaven dat ze liever zouden zien dat we voorzieningen opnemen die door iedereen worden gewaardeerd, in plaats van voorzieningen die door sommigen worden gewaardeerd. Het is niet verrassend dat onze gasten de meeste waarde hechten aan onze kerninclusies, zoals gratis speciaal dineren en gratis wifi; fooien opnemen creëert het rijkst mogelijke scala aan voorzieningen en voordelen voor onze gasten wereldwijd”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises.

Gebaseerd op een cruise van 10 dagen ontvangen gasten altijd inbegrepen voorzieningen ter waarde van meer dan $ 1.800 per hut in vergelijking met premium cruiserederijen. Dit bedrag is gebaseerd op gemiddelde kosten voor fooien, wifi, non-alcoholische drankpakketten en reserveringen voor speciaal dineren.

“Hier bij Oceania Cruises staan ​​we altijd bekend om onze warme en authentieke service; het is onderdeel van de ongrijpbare magie van zeilen aan boord van een van onze kleine, luxe schepen. Ik ben blij dat we fooien toevoegen voor alle gasten, omdat ons toegewijde team aan boord zich inzet voor de glimlach van de gasten – niet voor hun fooi. Elke interactie met onze gasten laten tellen is ons mantra voor servicecultuur”, aldus Del Rio.

De altijd inbegrepen voorzieningen via de nieuwe Your World Included-merkwaardebelofte op een rij:

  • Gourmet Specialiteitenrestaurants: Een verscheidenheid aan restaurants, allemaal zonder extra kosten.
  • Dineren in de suite en in de hut
  • Onbeperkte wifi: Starlink-connectiviteit biedt veel snellere upload- en downloadsnelheden.
  • Frisdranken, speciale koffies en thee: Of het nu in een restaurant, lounge of Baristas-koffiebar is, het is altijd gratis.
  • Stil en bruisend Vero Water®: plat en bruisend water.
  • Sappen, smoothies en gastronomisch ijs: Koudgeperste sappen, fruitsmoothies, zelfgemaakte gelato en gastronomisch ijs zijn altijd inbegrepen.
  • Groepsfitnesslessen: Kies uit een selectie gratis lessen bij Aquamar Spa + Vitality Center.
  • Wasservices: Met gratis wasserettes inbegrepen, samen met wasservices en snelservice voor Concierge- en Suite-niveaus.
  • Fooien aan boord

Zoek je favoriete cruise uit:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger