Cruisereiziger
Cruiseterminal

Cruise Port Rotterdam presenteert lijst aankomsten cruiseschepen in 2025

Cruise Port Rotterdam heeft vrijdag de lijst met geplande aankomsten van cruiseschepen voor volgend jaar gepresenteerd. Het aantal aanlopen in 2025 blijft op hetzelfde niveau als dit jaar. Het gaat om 31 verschillende schepen van 18 rederijen met de eerste aankomst op 7 januari en de laatste op 27 december. Rotterdam zal in het nieuwe jaar vooral veel ‘bekende’ cruiseschepen ontvangen, maar ook enkele die nog niet eerder te zien waren.

De eerste ‘nieuwkomer’ is de Costa Diadema van Costa Cruises op 13 mei. De volgende maiden call staat gepland op 7 juli als de Silver Shadow van Silversea aan de Holland Amerikakade verschijnt. Later die maand, op 25 juli, is ten slotte de Seabourn Sojourn van Seabourn voor de eerste keer te gast.

Ook in 2025 is het mogelijk om vanuit Rotterdam op te stappen voor een cruise. In het eerste kwartaal kan je met de MSC Preziosa wekelijkse Noord-Europa cruises maken. Vanaf april tot oktober biedt Holland America Line verschillende 8 tot 15-daagse (en soms zelfs langer) cruises aan naar voornamelijk de Noorse fjorden, Britse Eilanden en Oostzee met de Rotterdam en de Nieuw Statendam.

Klik hier voor de volledige lijst met aankomsten in 2025.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger