Cruisereiziger
Specialiteitenrestaurant

Holland America onthult nieuw Pinnacle Grill-menu met regionale smaken

Holland America Line‘s Pinnacle Grill vernieuwt haar menu met regionale gerechten naast haar Prime steaks. Het nieuwe aanbod omvat zeevruchten, kip, lamsvlees en vegetarische opties, waarbij de signatuurgerechten van chef-kok David Burke een hoofdbestanddeel blijven. Het vernieuwde menu zal ook roterende regionale gerechten introduceren. Deze zijn gemaakt van lokale ingrediënten en verse vis, die de smaken van elke bestemming benadrukken.

“Het nieuwe menu van Pinnacle Grill combineert op prachtige wijze onze klassieke steakhouse-traditie met levendige regionale smaken en de meest verse zeevruchten”, aldus Michael Stendebach, vicepresident van Holland America Line’s “Food, Beverage & Rooms”. “Deze uitbreiding is ontworpen om onze gasten een buitengewone dinerervaring te bieden die de diverse culinaire landschappen van onze bestemmingen weerspiegelt. We hebben veel van onze populairste gerechten op het menu gehouden en zijn enthousiast om een scala aan nieuwe opties te introduceren.”

boek je vakantie bij de ANWB

Het vernieuwde menu van de Pinnacle Grill behoudt populaire voorgerechten zoals David Burke’s Clothesline Candied Bacon en de Caesar Salad, naast gerechten zoals de Steakhouse Wedge Salad, Shrimp Cocktail en Ossetra Malossol Caviar. Liefhebbers van steak kunnen genieten van opties als Braised Beef Short Ribs, Filet Mignon en American Wagyu Strip Loin. Andere voorgerechten zijn gegrilde lamskoteletjes en Chileense zeebaars met honing en limoen.

Het regionale menu varieert per route en biedt gerechten als Jerked Chicken Bao in het Caribisch gebied. Alsook Coconut Seafood Chowder in Hawaï en de Stille Zuidzee, Australian Black Angus Steak Tartare in Australië en Seared Beef Tataki met Crispy Lotus Chips in Azië. Het vernieuwde menu bevat regionaal geïnspireerde dranken, gecreëerd door gerenommeerde mixologen.

Een toast op regionale smaken

Op het vernieuwde menu van Pinnacle Grill staan ook dranken met de kenmerkende smaken en ingrediënten van elke locatie, gemaakt door internationaal gerenommeerde mixologen. Deze regiospecifieke cocktails worden gemaakt door de Amsterdamse Tess Posthumus aan de Europese kusten, Sam Ross in de wildernis van Alaska, Ivy Mix in Mexico en Latijns-Amerika, David Wondrich in de zonovergoten Caraïben en Jeff “Beachbum” Berry in de exotische Stille Zuidzee en Hawaïaanse eilanden. De lokale wijnen op het menu weerspiegelen de bestemmingen die het schip aandoet.

Vernieuwd lunchmenu hint naar de volledige Pinnacle Grill ervaring

Naast het vernieuwde dinermenu heeft Pinnacle Grill ook het lunchmenu een update gegeven, dat gasten een voorproefje biedt van de hoofdgerechten die ’s avonds geserveerd worden, zoals filet mignon en gegrilde lamskoteletjes. Gasten die overdag in de Pinnacle Grill willen eten, kunnen kiezen uit de favorieten van het dinermenu, waaronder de voorgerechten van David Burke, eersteklas steakgerechten, kip, lamskoteletjes, vegetarische gerechten, Chileense zeebaars en nog veel meer. Pinnacle Grill is op zeedagen geopend voor de lunch. Reserveren wordt aanbevolen.

De eersteklas lunch- en dineerervaringen van Pinnacle Grill zijn beschikbaar tegen een toeslag of als dineeroptie bij het “Have It All”-pakket. Kinderen van 12 jaar en jonger kunnen voor de halve prijs of gratis dineren als ze bestellen van het kindermenu.

Interesse in cruisen met Holland America Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger