Cruisereiziger
Bestemmingen

De mooiste cruises van TUI deze winter

Wil je deze winter cruisen in de zon? Wij cruisen graag in zonzekere bestemmingen zoals rondom de Canarische Eilanden, in de Perzische Golf of in het Caribisch gebied. Rederijen zorgen voor de mooiste routes en schepen in deze regio’s met aan boord veel restaurants, activiteiten en entertainment.

Waar je precies naar toe kunt varen, zetten wij op een rijtje. Het mooie is bovendien dat je nu – tot en met dinsdag 24 september 2024 – tot €150 korting per persoon ontvangt bij boeking van een cruise+vlucht ineen bij TUI!

1. Caribische Zee met Costa Fascinosa

Costa Cruises - Achterdek op Costa Fascinosa

Je reis start handig in Amsterdam, waar je op het vliegtuig stapt naar de Dominicaanse Republiek! In La Romana stap je op een heerlijke Caribische cruise met de Costa Fascinosa naar eilanden zoals Jamaica en Grand Turk waar je geniet van lange witte stranden, het prachtige, helderblauwe water en de groene palmbomen. Het schip vaart verschillende routes, maar je bezoekt altijd een droom privé-bestemming zoals Amber Cove of Catalina Island.

Deze 9-daagse reis heeft 7 nachten aan boord, is inclusief vluchten, drankjes en fooien! Er zijn diverse afvaarten vanaf 29 december tot en met 9 maart 2025. Vanaf €1778.

Bekijk deze cruise >>
 

2. Verblijf in Punta Cana en cruise in één reis!

 

Wil je wat langer zijn in de Dominicaanse Republiek, dan raad ik je aan om een hotelverblijf voorafgaand aan je cruise te boeken. TUI biedt 4 overnachtingen aan in een vijfsterrenhotel direct aan het strand, in het Impressive Hotel Punta Cana. Je kunt heerlijk tot rust komen aan het prachtige zwembad of het strand dat er direct naast ligt. Vervolgens scheep je op dag 5 in op de Costa Fascinosa voor een 8-daagse cruise. Deze reis is in totaal 13 dagen, waarvan 4 nachten in het hotel en 7 nachten aan boord.

Er zijn diverse afvaarten vanaf 25 december tot en met 5 maart 2025. Vanaf €2086 inclusief hotelovernachtingen en vluchten.

Bekijk deze cruise >>
 

3. Perzische Golf met AIDAprima en hotel in Dubai

Een droomcruise als je de Perzische Golf wilt ontdekken! Het casual schip AIDAprima is je thuis voor een 8-daagse cruise van Dubai naar Abu Dhabi, Manama (Bahrein) en eiland Sir Bani Yas. Handig is dat je na je heenvlucht eerst een hotelovernachting krijgt aangeboden in Dubai zodat je de volgende dag uitgerust aan je cruise kunt beginnen. Je eindigt de cruise met een tweedaags verblijf aan de kade, waardoor je dus een volledige dag hebt om in Dubai je ogen uit te kijken. Wordt het de wolkenkrabber Burj Al Khalifa of toch luxe shoppen in één van de rijkste der zeven emiraten?

Er zijn diverse -wekelijkse – afvaarten vanaf 13 december tot en met 21 februari 2025. Vanaf €1096 inclusief vluchten, fooien en volpension. Bovendien zijn veel tafeldranken bij het eten inbegrepen.

Bekijk deze cruise >>
 

4. Verrassende Canarische Eilanden met Marella Discovery 2

Deze winter ontdek je de Canarische Eilanden voor een mooie prijs met de Marella Discovery 2, die dit jaar een upgrade heeft ondergaan. Vanuit Amsterdam vlieg je naar Gran Canaria waarna je cruise langs de mooiste Canarische Eilanden begint. Je bezoekt Fuertaventura, Lanzarote, bloemeneiland Madeira, parel La Palma en daarna ook nog Tenerife. Een prachtige route!

De Marella Discovery vertrekt vanaf 6 januari tot en met 17 maart 2025. Vanaf €983 inclusief fooien en drankjes. Exclusief bij TUI! Je kunt vliegen vanaf Amsterdam of met een meerprijs vanaf Eindhoven, Groningen of Düsseldorf.

Bekijk deze cruise >>
 

5. Met gloednieuwe Mein Schiff 7 rond de Canarische Eilanden

Wil je eens op een gloednieuw schip mee? Dit is je kans 🙂  De Mein Schiff 7 vaart vanaf zondag 3 november tot en met 16 maart 2025 vanuit Gran Canaria. De route zit vol met leuke bestemmingen zoals Agadir in Marokko, Lanzarote met het nationale park Timanfaya met vulkanische resten, Tenerife én het minder bezochte La Gomera.

De Mein Schiff 7 vertrekt handig op zondag van 3 november tot en met 16 maart 2025. Vanaf €1318 inclusief fooien en drankjes. Bovendien ontvang je als cadeau ook €50,- boordtegoed. Exclusief bij TUI! Je vliegt vanaf Amsterdam.

Bekijk deze cruise >>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger