Cruisereiziger
Bestemmingen

Oceania Cruises stuurt Riviera naar Alaska in 2025

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het de Riviera met een capaciteit van 1.250 passagiers in 2025 naar Alaska brengt. Van mei tot september verkent de Riviera ‘The Last Frontier’, met routes variërend van 7 tot 12 dagen. De cruises vertrekken vanuit Seattle, Vancouver en Whittier.

De route bevat zowel bekende als minder bekende havens zoals Homer, Sitka en Juneau, waardoor reizigers volop de kans krijgen om de bestemming op een geheel nieuwe manier te ontdekken door middel van bezoeken aan inheemse stammen, excursies naar nationale parken, ontmoetingen met wilde dieren en nog veel meer. Elke reis heeft een natuurgids aan boord die kennis en inzichten biedt in de biodiversiteit van Alaska, van walvissen tot beren en zeehonden.

boek je vakantie bij de ANWB

“We zijn verheugd om onze Riviera met 1.250 gasten voor de eerste keer naar Alaska te brengen”, zegt Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Onze elegante, ultra-premium ervaring met een klein schip vormt de perfecte aanvulling op de buitenavonturen van Alaska. Omdat Riviera 30 tot 50 procent kleiner is dan andere premium cruisemaatschappijen die in deze regio varen, kunnen we onze gasten naar minder bekende, meer afgelegen havens brengen voor een echte onderdompeling in deze fascinerende bestemming”.

Oceania biedt een verscheidenheid aan ‘food’-excursies in Alaska, van een brunch in Alaska-stijl tot een exclusieve ervaring met krabben en meer. Gezinnen die reizen met de Riviera kunnen profiteren van Oceania’s Alaska Explorer Youth programma, Dit programma is ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Het biedt spelletjes, activiteiten en Alaska geïnspireerde speciale evenementen. De jonge cruisereizigers zullen worden begeleid door ervaren jeugdbegeleiders.

Passagiers kunnen hun reis uitbreiden met een pre- of post-cruise landprogramma, waarbij ze de kans krijgen om nog meer van Alaska te ontdekken waaronder Denali National Park, het eerste nationale park dat speciaal werd opgericht om wilde dieren te beschermen.

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger