Cruisereiziger
Bestemmingen

Silver Nova vaart eerste seizoen in Azië-Pacific

Silversea’s nieuwste schip, Silver Nova, zal haar eerste reizen in Azië-Pacific maken tussen september 2024 en april 2025. Het eerste schip uit de Nova-klasse van de luxe rederij begint haar eerste vaarseizoen met haar aankomst in Kushiro, Japan op 27 september. Het zal eerst twee cruises varen in de regio. Daarna staan er 16 tot 18-daagse cruises gepland naar Australië en Nieuw-Zeeland tussen 18 november 2024 en 24 februari 2025.

Silver Nova zal dan terugkeren naar Azië tot april 2025 met passagiers die Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam en andere landen in de regio kunnen bezoeken. Het schip trekt dan weer naar Azië-Pacific in september 2025 voordat het een 47-daagse rondreis door Australië maakt vanuit Melbourne. Silver Nova gaat vervolgens 12 tot 15-daagse overtochten van Sydney naar Auckland varen.

Silversea president, Bert Hernandez, zei: “We zijn verheugd om eindelijk de aankomst van de prachtige Silver Nova in Azië-Pacific te vieren. Onze gewaardeerde gasten en reisadviseurs in de regio hebben hun ogen uitgekeken en we zijn blij dat we hen eindelijk kunnen laten kennismaken met een van de meest baanbrekende schepen op het gebied van ervaringsgerichte luxe cruises.  Silver Nova zal het meest luxueuze schip zijn dat in Azië-Pacific vaart tot het schip de regio in april 2025 verlaat, met haar opvallende architecturale innovaties, geavanceerde energie-efficiëntienormen en ongekende reeks suites en openbare gelegenheden.”

Cruises met Silversea zijn boekbaar bij:
Waterproof Cruises & Expeditions Cruisereizen Yacht Cruise Company Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger