Cruisereiziger
Samenwerking

TUI benoemt Robbie Williams tot feel good ambassadeur voor Mein Schiff Relax

TUI Cruises heeft een meerjarige samenwerking aangekondigd met de internationale zanger Robbie Williams en hem benoemd tot feelgood ambassadeur voor hun nieuwe schip, Mein Schiff Relax.

Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises, zei: “Om nog meer mensen enthousiast te maken voor Mein Schiff en de nieuwe InTUItion-klasse in het bijzonder, zijn we verheugd om een samenwerking aan te gaan met de platina-verkopende artiest Robbie Williams. We zijn erg blij dat hij heeft besloten om samen met ons de nieuwe Mein Schiff Relax aan onze gasten te presenteren. Hij heeft gelijk als hij zegt: Relaxen rocks. Met Mein Schiff Relax hebben we plezier, vrijheid, ervaringen en die hele speciale feel-good momenten naar een heel nieuw niveau getild.”

boek je vakantie bij de ANWB

Williams voegde eraan toe: “Ik ben constant op reis en spring van het ene hotel naar het andere. Wat is er dan beter dan de wereld verkennen op een cruise en altijd een goed hotel bij je te hebben? Mijn leven is turbulent en ik heb geleerd hoe belangrijk het is om plekken te hebben waar ik me kan terugtrekken om te ontspannen. Het nieuwe Mein Schiff Relax met zijn vele heerlijke plekken om tot rust te komen is hier perfect voor. Ik kan alleen maar zeggen: Relaxing rocks.”

Vanaf 23 september lanceert Mein Schiff een nieuwe reclamecampagne in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland op tv, radio, internet en bij reisbureaus met Robbie Williams in de hoofdrol. Daarin laat de internationale singer-songwriter zien wat hij vooral waardeert aan Mein Schiff Relax en waarom “Relaxing rocks”.

De Mein Schiff Relax is het eerste schip in de InTUItion-klasse, die in 2025 zijn debuut maakt en momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Italië.

Cruises met TUI Cruises zijn boekbaar bij:

TUI Nederland TUI Cruises Duitsland

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger