Cruisereiziger
Eemstocht

Disney Treasure aangekomen in Eemshaven na succesvolle Eemstocht

Het nieuwste cruiseschip van Disney Cruise Line, Disney Treasure heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in haar bouwproces. Donderdagochtend arriveerde het in het Nederlandse Eemshaven na een succesvolle Eemstocht. Een dag eerder vertrok het in de ochtend vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg voor haar eerste reis naar open water. Dit gebeurde onder begeleiding van sleepboten.

Tijdens de komende dagen zal het schip, dat volledig opereert op LNG, een reeks tests en proefvaarten ondergaan om haar voor te bereiden op haar eerste trans-Atlantische oversteek na de officiële overdracht van de Duitse scheepsbouwer aan Disney Cruise Line later dit jaar. In de tussentijd wordt er aan boord druk gewerkt aan de afwerking van de inrichting. De Disney Treasure, die een capaciteit heeft van 2.500 passagiers, zal tijdens haar inaugurele seizoen wekelijkse routes varen in het oostelijke en westelijke Caribische gebied vanuit Port Canaveral, Florida.

Het zusterschip van de Disney Wish (2022) doet tijdens haar maiden voyage op 21 december Tortola, St. Thomas en Castaway Cay, Disney’s privé eiland op de Bahamas, aan. Na deze eerste reis zal het schip beginnen aan een reis van zeven nachten op 28 december en oudejaarsavond doorbrengen in het westelijk Caribisch gebied. Passagiers zullen onder andere Mexico, Grand Cayman, Jamaica en de Bahama’s bezoeken.

Heb jij interesse om te cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger