Cruisereiziger
Telecommunicatie

Regent Seven Seas Cruises heeft installatie van Starlink internet voltooid

De ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat de installatie van ‘s werelds eerste en grootste satellietconstellatie, Starlink, is voltooid op alle zes schepen in haar vloot. Hierdoor krijgen passagiers supersnel, onbeperkte WiFi als onderdeel van de reissom.

Snellere verbinding aan boord

“We streven ernaar om onze gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden en zijn verheugd om luxe reizigers de mogelijkheid te bieden om foto’s en video’s te delen, films te streamen en te genieten van andere meeslepende content aan boord met nog snellere verbinding”, aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Als leiders op het gebied van ultra-luxe cruises, zal deze installatie van Starlink WiFi op onze hele vloot niet alleen de mogelijkheid van onze gasten om te communiceren met dierbaren thuis verbeteren, maar ook de operationele behoeften en diensten van het schip ondersteunen.”

Door gebruik te maken van geavanceerde satellieten zal Starlink de capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid van het internet aan boord verbeteren, waardoor passagiers een betere en snellere ervaring krijgen.

Als onderdeel van Regent’s all-inclusive aanbod ontvangen cruisereizigers een gratis inlog per suite die onbeperkte WiFi biedt. Passagiers kunnen ervoor kiezen om extra suite-inloggegevens te kopen en ook de verbinding te upgraden, zodat passagiers kunnen surfen, streamen en delen zoals nooit tevoren op zee.

Cruises met Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger