Cruisereiziger
Themacruise

Fred. Olsen Cruise Lines brengt Mystery Cruise terug na vier jaar

Fred. Olsen Cruise Lines herintroduceert dit najaar haar populaire Mystery Cruise, voor het eerst sinds 2019. In november vertrekt het schip Borealis vanuit Southampton voor een 11-daagse reis vol verrassingen, waarbij de bestemmingen pas bekend worden gemaakt zodra het schip arriveert in elke haven.

Clare Ward, Commercial & Productdirector bij Fred. Olsen Cruise Lines, zei: “We zijn erg enthousiast over de terugkeer van onze Mystery Cruises. We weten dat deze reizen altijd een fantastische ervaring zijn voor onze gasten, waarbij de schoonheid van cruisereizen wordt gecombineerd met de extra spanning van het onbekende, terwijl ze op avontuur gaan naar onverwachte bestemmingen.

“De spanning begint al zodra de gasten aan boord stappen. Elke dag moeten ze afwachten of de kapitein hen naar het noorden of het zuiden brengt, misschien naar een plek waar ze altijd al heen wilden of een verborgen parel die ze nog niet ontdekt hebben. Hoewel het reisschema een verrassing blijft, kunnen gasten er zeker van zijn dat de ervaring aan boord precies is zoals ze verwachten: met warme, attente service, heerlijke gerechten en kwalitatief entertainment.”

Tijdens de cruise krijgen passagiers ook de kans om samen met astronomen van Go Stargazing de sterrenhemel te bewonderen vanuit het midden van de oceaan, waar er weinig lichtvervuiling is.

In 2025 zal de Borealis in november vertrekken voor een Mystery Cruise vanuit Portsmouth, terwijl de Bolette in december op een zevendaags avontuur vertrekt vanuit Liverpool.

De Mystery Cruises van Fred. Olsen Cruise Lines zijn boekbaar bij:
Fred Olsen Cruise Lines  

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger