Cruisereiziger
Samenwerking

Oceania Cruises benoemt eerste twee leden van haar Culinary Advisory Board

Oceania Cruises heeft de eerste twee leden van haar nieuwe Culinary Advisory Board aangekondigd: Sara Moulton, chef, kookboekenschrijver en televisiepersoonlijkheid, en Kathryn Kelly, Executive Chef en Director of Culinary Enrichment bij Oceania Cruises.

Moulton en Kelly sluiten zich aan bij de co-voorzitters van de raad: Master Chef Jacques Pépin, televisiechef Giada De Laurentiis en de twee Franse Master Chefs van Oceania, Alex Quaretti en Eric Barale.

Culinaire Expertise en Innovatie

Chef Kathryn Kelly heeft een sleutelrol gespeeld in het opzetten van Oceania’s eerste kookschool op zee, The Culinary Center, die in 2011 van start ging op het schip Marina. Hier kunnen passagiers onder leiding van chef-instructeurs deelnemen aan culinaire workshops, variërend van visbereiding tot mesvaardigheid. Bovendien ontwikkelde Kelly de kenmerkende Culinary Discovery Tours, waarbij passagiers in meer dan 40 bestemmingen wereldwijd lokale gerechten leren bereiden na een bezoek aan lokale markten.

Sara Moulton, in Amerika bekend van haar PBS-show “Sara’s Weeknight Meals,” werkt al sinds 2018 samen met Oceania Cruises. Ze heeft meerdere seizoenen van haar programma aan boord van Oceania’s schepen opgenomen en heeft speciale culinaire cruises gehost. Volgens de rederij sluit haar passie voor koken en het delen van kennis met anderen perfect aan bij de filosofie van Oceania Cruises.

Toekomst van de Culinary Advisory Board

Met de toevoeging van Moulton en Kelly beoogt Oceania Cruises haar culinaire programma’s verder verbeteren, met het oog op de komst van nieuwe schepen, waaronder de Vista’s zusterschip Allura in 2025 en twee nieuwe schepen uit de Quattro-klasse in 2027 en 2028.

Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises, zei: “Ik ben enorm verheugd om deze twee gepassioneerde culinaire experts te verwelkomen in onze adviesraad. Hun liefde voor voedsel en hun toewijding om kennis op een dynamische en inclusieve manier te delen, passen perfect bij onze missie om gasten niet alleen te verwennen met gerechten, maar hen ook culinair te verrijken.”

Chef Alex Quaretti, Executive Culinary Director bij Oceania Cruises, voegde toe: “Wij zijn een cruiserederij voor fijnproevers, gerund door fijnproevers. Met Kelly en Moulton aan boord willen we onze gasten blijven uitdagen, hen nieuwe vaardigheden leren en hen laten proeven van de rijke culinaire cultuur wereldwijd.”

In de komende maanden zal Oceania Cruises nog meer gerenommeerde chefs aan de Culinary Advisory Board toevoegen, met als doel het culinaire erfgoed van de rederij verder uit te breiden.

Wil jij genieten van de culinaire hoogstandjes aan boord van de cruiseschepen van Oceania? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger