Cruisereiziger
Bestemmingen

Princess Cruises onthult Japan seizoen 2026

Princess Cruises zal in 2026 meer dan 50 afvaarten aanbieden in Japan. Van februari tot november zal de 2.670 passagiers tellende Diamond Princess rondvaren op het eiland, met cruises variërend van 7 tot 28 dagen. Princess zal 35 unieke routes aanbieden die bestemmingen als Tokyo, Osaka, Kyoto en Hiroshima bezoeken.

De Diamond Princess is gebouwd in Nagasaki door Mitsubishi en beschikt over unieke, Japans geïnspireerde ervaringen, waaronder een Izumi Bath, een noedelbar, een sushirestaurant genaamd Kai Sushi en nog veel meer. Passagiers kunnen ook nippen van Japanse whisky, sake en shochu en deelnemen aan de 400 jaar oude traditie van “rakugo” verhalen vertellen.

“Alleen op Princess kun je ondergedompeld worden in de rijke cultuur, eeuwenoude tradities en ongelofelijke schoonheid van Japan terwijl je geniet van een volledig unieke samensmelting van oosterse en westerse culturen aan boord,” zegt John Padgett, president van Princess Cruises. “Het verlengde seizoen van 2026 laat gasten kiezen voor een cruise in het seizoen dat hen het meest aanspreekt – van kersenbloesems in de lente tot zomerfestivals, herfsttooi of besneeuwde, winterse landschappen.”

Hierbij enkele highlights van de routes:

  • 10- en 11-daagse “Spring Flowers” cruises in maart en april
  • 9- tot 14-daagse “Circle Japan” reizen die rond het eiland varen
  • 9-daagse “Southern Islands” reizen die Okinawa, Ishigaki in Japan, plus Taipei (Keelung) en Hualien op het eiland Taiwan aandoen.
  • 7- tot 11-daagse “Japan Explorer” cruises die bestemmingen bezoeken zoals Shimizu (voor Mt. Fuji), Osaka (voor Kyoto) en Hiroshima
  • 15- tot 28-daagse reizen voor een diepere ontdekkingstocht

Voordat het schip in Japan aankomt, zal het in januari 2026 ook twee cruises aanbieden waarbij Vietnam, Maleisië en Thailand worden verkend. De 10-daagse Vietnam met Halong Bay kan worden gecombineerd met de 11-daagse Maleisië & Thailand cruise om een 21-daagse “Zuidoost-Azië Grand Adventure” reis te creëren.

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger